Νατάσα Θεοδωρίδου: Tα χάσαμε με την εμφάνισή της – Το street look και οι μπότες που ζηλέψαμε
Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: Tα χάσαμε με την εμφάνισή της – Το street look και οι μπότες που ζηλέψαμε

Σε μια από σπάνιες εμφανίσεις της!

Μπορεί πλέον λόγω της κατάστασης οι εμφανίσεις των επωνύμων να περιορίζονται στο κωδικό «μετακίνηση 6» αλλά και πάλι ξέρουν πώς να τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Και όταν πρόκειται για τη Νατάσα Θεοδωρίδου τα λόγια είναι περιττά.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε να απολαμβάνει μια βόλτα στην αγαπημένη της περιοχή, που δεν είναι άλλη από τη Γλυφάδα, κοντά στο σπίτι της. Και όπως ήταν φυσικό η Νατάσα μαγνήτισε με την υπέροχο εμφάνισή της.

Μπορεί να φορούσε τη μάσκα προστασίας και να μην είχε ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της, ωστόσο το casual σύνολό της ήταν αρκετό! Με απίθανες μπότες, jacket μακρύ και παντελόνι στην ίδια απόχρωση έκανε το ιδανικό street look για μια σύντομη βόλτα για χαλάρωση.

Η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα αλλάζοντας τις διατροφικές συνήθειες κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά και η αλλαγή είναι εμφανής.

«Απλά προσέχω τις μερίδες μου, ενώ οι μόνες παρασπονδίες που κάνω είναι όταν απολαμβάνω γλυκά. Δεν μπορώ να τους αντισταθώ! Γυμναστική δεν κάνω. Δεν έχω κάνει ποτέ. Είναι ωραίο πράγμα αλλά εγώ δεν πρόκειται να κάνω ποτέ» έχει πει χαρακτηριστικά η ίδια.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved