Ρένια Λουϊζίδου: «Επιβεβαίωσα κάποια από αυτά που μου περνούσαν από το μυαλό»
Showbiz

Ρένια Λουϊζίδου: «Επιβεβαίωσα κάποια από αυτά που μου περνούσαν από το μυαλό»

Ρένια Λουϊζίδου: Η πανδημία, η οικονομική κρίση και τα νέα δεδομένα στο χώρο της υποκριτικής...

Μετρά αρκετά χρόνια πορείας στο χώρο της υποκριτικής, ενώ φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από ένα ρόλο με τον οποίο γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα. Ο λόγος για τη Ρένια Λουϊζίδου η οποία φέτος είναι ξανά η Χαρά Χάσκα για τις ανάγκες του Καφέ της Χαράς.

Είστε μία από τους ηθοποιούς που είδατε τα θεατρικά σχέδια σας να αναβάλλονται. Πώς αντιμετωπίζετε την όλη κατάσταση;

Η παράσταση «Οι μάγισσες του Σάλεμ», σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, με τους Νικήτα Τσακίρογλου, Άκη Σακελλαρίου, Ιωάννα Παππά κ.ά., ήταν να κάνει πρεμιέρα τέσσερις ημέρες μετά τον αναγκαίο εγκλεισμό. Κάτι, φυσικά, που δεν έγινε. Η πραγματικότητα είναι ότι το θέατρο εδώ και έναν χρόνο βρίσκεται σε απόλυτη αδράνεια, με ένα διάλειμμα για έναν-ενάμιση μήνα το καλοκαίρι, οπότε είναι κάτι το πρωτοφανές για εμάς. Μάλιστα, όσοι συνάδελφοι δεν εργάζονται στην τηλεόραση έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Το αποκαρδιωτικό είναι ότι ακόμη και σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει κανένα πλάνο για το τι μέλλει γενέσθαι.

Το θέατρο είναι μέσα στα πράγματα που σας έχουν λείψει;

Ασφαλώς. Μου έλειψε και να παίξω αλλά και να δω θέατρο. Όπως αντίστοιχα και στον κόσμο, ο οποίος ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στις διαδικτυακές μεταδόσεις των παραστάσεων. Προσωπικά, δεν περίμενα ότι θα είχαν τόσο μεγάλη απήχηση.

Αλήθεια, χρειάστηκε να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητες σας;

Πρόκειται για μια τόσο πρωτόγνωρη συνθήκη, που όλοι ξανασκεφτήκαμε κάποια πράγματα από την αρχή. Προσωπικά, επιβεβαίωσα κάποια από αυτά που μου περνούσαν από το μυαλό, αλλά, όταν περνάς δέκα χρόνια οικονομικής κρίσης και έρχεται και η πανδημία, επικρατεί ένα μεγάλο αίσθημα φόβου. Για τη ζωή μας και τη μορφή που θα έχει από εδώ και πέρα. Δεν πιανόμαστε, δεν αγκαλιαζόμα­στε, δεν βλέπουμε φίλους. Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται μικρά, αλλά είναι μεγάλα.

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved