Καταγγελίες και αποκαλύψεις σοκ για πασίγνωστο σκηνοθέτη: Έτσι μπαινόβγαιναν ανήλικοι σπίτι του
Showbiz

Καταγγελίες και αποκαλύψεις σοκ για πασίγνωστο σκηνοθέτη: Έτσι μπαινόβγαιναν ανήλικοι σπίτι του

Νέα δεδομένα στην υπόθεση που αποκάλυψε το MEGA, πρόσθεσε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News.

Η φρικιαστική αποκάλυψη αφορά ηθοποιό που καταγγέλλεται αυτή την περίοδο, που είχε εμπλακεί και σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Η εν λόγω καταγγελία δόθηκε τηλεφωνικώς στο επιχειρησιακό κέντρο της αστυνομίας και αφορούσε παρουσία ανηλίκων σε οροφοδιαμέρισμα κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη. Μάλιστα, υπήρχαν αναφορές για φωνές παιδιών, ενώ περιγραφόταν πως οι ανήλικοι προέρχονταν κυρίως από βαλκανικές χώρες.

Από έρευνα που διεξήχθη τότε, που δεν διήρκησε πάνω από τρεις ημέρες από 3 αστυνομικούς μιας κρίσιμης υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. που έθεσαν υπό παρακολούθηση την εν λόγω πολυκατοικία, δεν αναφέρθηκε κάποια ύποπτη κίνηση, με αποτέλεσμα να εγκαταλειφθεί.

Οι μαρτυρίες ωστόσο των ανθρώπων που ζουν στην ίδια γειτονιά, στο ίδιο σημείο, με τον γνωστό σκηνοθέτη που είχε γίνει στόχος τον Μάη του 2012 της πρόσκαιρης αυτής έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. είναι σοκαριστικές!

Την τελευταία δεκαετία, η παρουσία ανήλικων αγοριών κυρίως από το Πακιστάν, το Ιράκ και ορισμένα από τα Βαλκάνια στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη ήταν συνεχής.

Όπως σημείωσουν οι γείτονες, ο σκηνοθέτης έφερνε τα ανήλικα με τη μηχανή του ή αυτά επισκέπτονταν μόνα τους το διαμέρισμα.

Όταν τα ρωτούσαν ”που πάνε”, η απάντηση τους ήταν ”το όνομα του καλλιτέχνη και τον όροφο που μένει” και πήγαιναν αμέσως στο διαμέρισμά του.

Όταν ο ίδιος ερωτήθηκε από ανθρώπους της περιοχής οι οποίοι του επίστησαν την προσοχή ώστε να μην συμβεί κάτι παρόμοιο με τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Η απάντησή του ήταν πως δεν συμβαίνει κάτι, κι ότι όσοι έρχονται είναι μαθητές του στη σχολή.

Για την παρουσία των ανήλικων αλοδαπών του ανέφερε ότι συμμετέχει σε εθελοντικό πρόγραμμα για μαθήματα θεάτρου σε ανήλικους από ξένες χώρες.

Επιπλέον, το 2015 άγνωστος επισκέπτης είχε κλειδώσει τον καλλιτέχνη στο μπαλκόνι του σπιτιού του, τον είχε κλέψει και εκείνος χρειάστηκε την βοήθεια των γειτόνων του.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved