Μαριέττα Χρουσαλά: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη της – Δες πόσο έχει μεγαλώσει
Showbiz

Μαριέττα Χρουσαλά: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη της – Δες πόσο έχει μεγαλώσει

Σε σπάνια εμφάνιση με την κόρη της η Μαριέττα Χρουσαλά.

Η όμορφη μανούλα έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και πλέον οι δημόσιες εμφανίσεις είναι ελάχιστες, ωστόσο σχεδόν καθημερινά μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ο σύζυγός της, Λέοντας Πατίτσας έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια αποκτώντας τρία παιδιά, τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε σε πρόσφατη έξοδό της, στη Βουλιαγμένη παρέα με την κόρη της, Μάργκω.

Όπως κι εσύ θα δεις στη gallery η μικρή έχει γίνει ολόκληρη δεσποινίδα και έχει μεγάλωσε πολύ. Οι δυο τους απόλαυσαν τον περίπατό τους ενώ λίγο αργότερα στην παρέα τους μπήκαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της.


Κάπως έτσι, περνά τον χρόνο της η όμορφη μανούλα η οποία βάζει πρώτα και πάνω απ' όλα τα τρία της παιδιά, καθένα από τα οποία έχει τις δικές του ανάγκες και η ίδια φροντίζει να είναι τρυφερή μαζί τους και να τα καθοδηγεί όσο καλύτερα μπορεί για να μεγαλώνουν ισορροπημένα και ευτυχισμένα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved