Showbiz

Συγκλονιστική καταγγελία στην Χρηστίδου για σεξουαλική κακοποίηση από ηθοποιό

Gossip-tv Team

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστή η ιστορία του Νίκου Σ. που κατηγορεί γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για βιασμό σε ηλικία 19 ετών.

Ο Δημήτρης Άνθης δήλωσε πως το δεύτερο πρόσωπο που παρουσιάστηκε ως θύμα στην καταγγελία του Νίκου Σ, ήταν ο δικός του θύτης και δήλωσε πως η καταγγελία του έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Μεταξύ των όσων είπε, ανέφερε πως γνώρισε τον ηθοποιό που τον κακοποίησε το 2005, πήγανε σπίτι του και όταν έκλεισε η πόρτα έγινε ένας άλλος άνθρωπος. Επίσης, πρόσθεσε πως οι γονείς του δεν γνωρίζουν τίποτα και πως πρέπει να αντιμετωπίσει και εκείνους και τους φόβους του. Ακόμα, δήλωσε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά και στα 10 του από συγγενικό πρόσωπο και αναγκαζόταν να το συναντάει για χρόνια.

Μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και στη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αφού έγινε η ταυτοποίηση με τον δικηγόρο. Προχώρησα σε μήνυση, κατέθεσα την εμπειρία μου και ήδη έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ο λόγος που είμαι εδώ είναι γιατί πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε. Είμαι 38 χρονών και ακόμα φοβάμαι. Όταν έκανα την κατάθεση, ένιωθα ακόμα φόβο.

Δεν θυμάμαι πώς βρέθηκα σπίτι του. Πρέπει να ήμασταν για κάποια γιορτή και τον περίμενα να φύγουμε μαζί. Στο μαγαζί που δούλευε ο αδερφός μου έγινε γιορτή και μετά με τη συναίνεσή μου φύγαμε μαζί.

Μου επιτέθηκε, σάστισα, τρόμαξα και απλά θυμάμαι, μη μπορώντας να κάνω κάτι βρέθηκα ακινητοποιημένος και κακοποιημένος σεξουαλικά. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Βρήκα κοινά σημεία με την εμπειρία του 19χρονου Νίκου Σ. Στη δική μου ιστορία ήταν ο θύτης.

Προσπάθησα να αντισταθώ όσο μπορούσα, αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν έβρισκα δύναμη να κάνω κάτι. Στάθηκα τυχερός γιατί χτύπησε το τηλέφωνό του και έτσι σηκώθηκε από το κρεβάτι. Γλίτωσα από τα χειρότερα», είπε μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved