Showbiz

Αδριανού: ««Ξέρω ανθρώπους που δούλευαν με μεγάλα ονόματα και έπαιρναν χάπια για να αντέξουν»

Gossip-tv Team

Η Άννα Ανδριανού μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου λέγοντας πως οι «κακοί» άνθρωποι είναι φοβισμένοι και διαταραγμένοι, ενώ απάντησε στο γιατί υπήρχε αυτή η σιωπή στην εκπομπή, Έλα χαμογέλα.

Επίσης, πρόσθεσε πως είναι λίγο άδικο να στοχοποιείται το θέατρο, καθώς υπάρχουν παράλληλα και εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Ακόμα, μίλησε για την παράσταση «Οι πιο δυνατές» που προβάλλεται σε live streaming.

Η Άννα Ανδριανού είπε χαρακτηριστικά: «Οι κακοί άνθρωποι είναι φοβισμένοι και διαταραγμένοι. Πιστεύω ότι πολλά από αυτά που ακούγονται γίνονται και σε άλλους χώρους. Νομίζω ότι είναι λίγο άδικο πόσο έχει στοχοποιηθεί ο δικός μας χώρος. Απλώς στον δικό μας χώρο όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο γίνεται πιο γνωστό. Είναι δημόσια πρόσωπα και ο καθένας ενδιαφέρεται να μάθει για αυτά. Όταν οι άνθρωποι έχουν μια εξουσία εργασιακή και όταν ο άλλος είναι πάρα πολύ ευάλωτος επειδή ψάχνει δουλειά κάθε έξι μήνες τότε τον κάνει εύκολο θύμα.».

Και πρόσθεσε: «Αν αυτός που έχει εξουσία είναι διαταραγμένος τότε εκμεταλλεύεται την εξουσία του. Όσον αφορά τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, ο καθένας μπορεί να βρει το σεξ στις μέρες μας παντού. Ο λόγος που επιβάλεις κάτι τέτοιο στην εργαζόμενη ή τον εργαζόμενο είναι ότι δεν του επιβάλλεις τόσο το σεξ όσο την εξουσία. Υπάρχει μια νοοτροπία ότι ο σκηνοθέτης μπορεί να πιέζει τους ηθοποιούς για να βγάλει το καλύτερό τους. Αυτό άρχισε να δημιουργεί μια ανοχή από την πλευρά των εργαζόμενων. Όταν έχει δημιουργηθεί αυτή η ανοχή τα όρια δεν είναι πλέον ευδιάκριτα. Όσο διευρύνονται τα όρια της ανοχής διευρύνονται τα όρια της κακοποίησης».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ξέρω ανθρώπους που δούλευαν με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνικά και έπαιρναν χάπια για να το αντέξουν. Φοβάσαι ότι θα σου κλείσουν τις πόρτες. Ξέρω ότι σε πρόβες έχουν ταλαιπωρηθεί άνθρωποι τρομακτικά. Τους έχουν σπάσει τον ψυχισμό όλο. Δεν είναι έτσι όλη η κατάσταση. Υπάρχουν εξαιρετικοί καλλιτέχνες και σκηνοθέτες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved