Τζένη Θεωνά: Ο γιος της βλέπει το χιόνι από ψηλά - Έχει την καλύτερη θέα
Showbiz

Τζένη Θεωνά: Ο γιος της βλέπει το χιόνι από ψηλά - Έχει την καλύτερη θέα

O μικρός Αρίωνας εντυπωσιάστηκε από το χιόνι.

Στα λευκά ντύθηκε η Αττική όπως και ολόκληρη η χώρα. Από χθες που άρχισε να χιονίζει, όσοι είχαν την ευκαιρία έσπευσαν να παίξουν χιονοπόλεμο με τα παιδιά τους, όπως η Δούκισσα Νομικού. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα καθώς το χιόνι έφτασε μέχρι και το κέντρο.

Χθες πάντως που το κρύο ήταν τσουχτερό και μαίνονταν οι ανεμοθύελλες όσοι είχαν μικρά παιδιά επέλεξαν να περιμένουν μέχρι να κοπάσουν οι άνεμοι. Μεταξύ αυτών και η Τζένη Θεωνά με τον γιο της, Αρίωνα.

Όπως μας έδειξε σε ανάρτησή της, η θέα από το σπίτι της είναι φανταστική και ο μικρός κόλλησε κυριολεκτικά το μουτράκι του στο τζάμι κοιτάζοντας από ψηλά το χιονισμένο τοπίο.

Μετά και τη συνεχόμενη χιονόπτωση είναι βέβαιο ότι ο μικρός θα ενθουσιαστεί βλέποντας το χιόνι να έχει καλύψει τα πάντα.

Η όμορφη ηθοποιός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του γιου της από διάφορες στιγμές που περνάνε μαζί. Όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2NightShow: «είμαι πολύ αφοσιωμένη στον Αρίωνα, νιώθω ότι του περνάω το μήνυμα ότι " η μαμά είναι πάντα εδώ", θα σε κάνει μπάνιο, θα σε κοιμίσει. Τα Σαββατοκύριακα, μόλις γυρίσω από τη δουλειά, είμαι σημείο αναφοράς για εκείνον - για μένα είναι η ζωή μου, προφανώς».

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved