Κελεκίδου-Κουρκούλης: Η σπάνια φώτο με τα παιδιά τους Ελπινίκη & Ραφαήλ
Showbiz

Κελεκίδου-Κουρκούλης: Η σπάνια φώτο με τα παιδιά τους Ελπινίκη & Ραφαήλ

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης μετρούν πολλά χρόνια μαζί και είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz.

Οι δύο τραγουδιστές έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους. Την γλυκιά Ελπινίκη και τον αξιολάτρευτο Ραφαήλ.

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επιθυμούν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram να προβάλουν μόνο ό,τι κάνουν επαγγελματικά.

Αυτή τη φορά, η Κέλλυ Κελεκίδου με αφορμή την κακοκαιρία "Μήδεια" όπως όλοι οι διάσημοι γονείς, έτσι και εκείνη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια σπάνια τρυφερή φωτογραφία με τα δυο της παιδιά.

Η Ελπινίκη και ο Ραφαήλ, ποζάρουν στον κήπο του σπιτιού τους, δίπλα στον χιονάνθρωπο που έφτιαξαν και η μαμά Κέλλυ τους απαθανατίζει με το κινητό της τηλέφωνο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες ξετρέλαναν τους θαυμαστές της μιας και σπάνια η τραγουδίστρια αναρτά φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved