Showbiz

Ρένια Λουιζίδου για Λιγνάδη: «Είναι τόσο βαθιά σοκαριστικό που πραγματικά δεν ξέρω τι να πω»

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στο «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου και μίλησε για την πορεία της μέχρι σήμερα αλλά και για το φλέγον ζήτημα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, ειδικά μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη

Η ηθοποιός δεν έκρυψε ότι συνεχίζει να είναι σοκαρισμένη με όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες και ώρες σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «αυτό φεύγει από κάθε σφαίρα…

Μέχρι τώρα μιλούσαμε για ενήλικες ανθρώπους που έχουν να λύσουν τα θέματά τους. Εδώ είναι άλλη πίστα, τρομακτική. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι τόσο βαθιά σοκαριστικό που πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Ευτυχώς σήμερα έχει περάσει πια στα χέρια που έπρεπε να έχει περάσει. Της δικαιοσύνης, των εισαγγελέων».

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Είναι πολύ βαριά η κατηγορία πια. Ευτυχώς έχουμε έρθει σε αυτό το σημείο με ντράβαλα πολλά και μπρος πίσω χρονικά».

Όταν ρωτήθηκε για την τοποθέτηση της Υπουργού Πολιτισμού σε σχέση με το όλο θέμα, η Ρένια Λουιζίδου ήταν καταπέλτης:

«Την τοποθέτηση της Λίνας Μενδώνη δεν την θεωρώ τοποθέτηση. Δηλαδή θα συνταχθώ με το 80% των συναδέλφων μου γιατί είναι μία θέση που δεν μπορείς να πεις «δεν ξέρω». Και αν πεις «δεν ξέρω», θα πρέπει να πεις και «παραιτούμαι». Δεν μπορείς να μην ξέρεις σε αυτή θέση».

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved