Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τέλος οι φήμες - Απάντησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη

Gossip-tv Team

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μέσα από ένα βίντεο στο instagram, ξεκαθάρισε τελικά τι συνέβη...

Το γύρο του διαδικτύου έκαναν τον τελευταίο καιρό οι φήμες που ήθελαν έγκυο τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η ίδια μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα, απέφευγε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, αλλά και να απαντήσει ανοιχτά στα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για εκείνη.

Και ενώ οι μέρες περνούσαν, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποφάσισε να κάνει μια μικρή αποχή από τα social media, κάτι που στάθηκε αφορμή για νέα σχόλια περί εγκυμοσύνης.

Μάλιστα η καλή της φίλη, Ιωάννα Τούνη, έσπευσε να σχολιάσει αμέσως τη νέα της ανάρτηση, με τους followers της να μένουν με ερωτηματικά για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη.

Η μεγάλη απάντηση ήρθε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέβασε ένα νέο βίντεο, ξεκαθαρίζοντας όλη την αλήθεια για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της...

«Γεια σας αγάπες μου. Νομίζω είναι η στιγμή που θέλω να λύσω μια μικρή παρεξήγηση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ήμερες. Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, το έχω ξαναπεί, δεν θα ήθελα να αναφερθώ ποτέ, μα ποτέ ξανά, γιατί δεν θα ήθελα να δω κανένα ντροπιαστικό πρωτοσέλιδο, κανένα εξευτελιστικό άρθρο και γενικότερα να δω τη ζωή μου στις ενημερωτικές εκπομπές σαπουνόπερα. Όσον αφορά την εγκυμοσύνη τώρα, που είδατε και την κοιλίτσα … Δεν είμαι έγκυος και όταν θα έρθει το ευτυχές γεγονός θα το μάθετε στα βαφτίσια», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved