Στέλιος Καλαθάς: «Βίωσα γεγονότα αντίστοιχα, νομίζω με αυτά που βιώνει κάθε νέος άνθρωπος»
Showbiz

Στέλιος Καλαθάς: «Βίωσα γεγονότα αντίστοιχα, νομίζω με αυτά που βιώνει κάθε νέος άνθρωπος»

Στέλιος Καλαθάς: Όσα αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο του θεάματος...

Επί 16 χρόνια διδάσκει με επιτυχία τη μέθοδο της συναισθηματικής διαλεκτικής που βοηθά στο να διαχειριζόμαστε και να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας, κάτι που αυτήν τη χρονιά της πανδημίας και του εγκλεισμού είναι απόλυτα αναγκαίο και απαραίτητο.

Ουσιαστικά, λοιπόν, μέσω του θεάτρου και του θεατρικού παιχνιδιού έρχονται αντιμέτωποι με τις ανασφάλειες τα κενά τους το θυμό ή ακόμα και την οργή τους.

Πολύ σωστά. Δεν κάνουμε ψυχανάλυση, κάνουμε τέχνη. Η τέχνη είναι το μονοπάτι της συναισθηματικής διαλεκτικής. Η τέχνη θεραπεύει, αποφορτίζει. Μας εκπαιδεύει να αντέξουμε και να κάνουμε τη ζωή μας ουσιαστική, ό,τι και αν μας συμβαίνει.

Βιώσατε ποτέ σεξουαλική παρενόχληση π εργασιακό εκφοβισμό;

Δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τόσο άσχημο. Βίωσα γεγονότα αντίστοιχα, νομίζω, με αυτά που βιώνει κάθε νέος άνθρωπος ο οποίος παλεύει να εδραιωθεί στη δουλειά που αγαπάει.


Τι λείπει περισσότερο από τη ζωή σας αυτή την περίοδο;

Τα ταξίδια. Τα νοσταλγώ και τα περιμένω με λαχτάρα. Επίσης μια καλή παράσταση που θα με κάνει και πάλι να φύγω από την αίθουσα του θεάτρου γεμάτος όμορφα συναισθήματα.

Τι ονειρεύεστε να έρθει το επόμενο διάστημα; Ονειρεύομαι την επόμενη μέρα, την επόμενη εποχή, που, ελεύθεροι και πάλι, θα μπορούμε να αγκαλιαζόμαστε να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε, να γελάμε.. Όλοι μαζί!

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved