Survivor: Η Ελέτσι αποκαλύπτει στο gossip-tv το απίστευτο περιστατικό που έζησε μετά το ριάλιτι
Showbiz

Survivor: Η Ελέτσι αποκαλύπτει στο gossip-tv το απίστευτο περιστατικό που έζησε μετά το ριάλιτι

Survivor: Στο φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, αναμφισβήτητα, τις εντυπώσεις έκλεψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Μπορεί η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας να μπήκε λίγο μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι και να έφυγε αρκετά νωρίς, όμως, άφησε το στίγμα της.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στη ζωή της, μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο!

Σχολίασε επίσης τους συμπαίκτες της και τα όσα γινόντουσαν στο παιχνίδι και είναι άκρως αποκαλυπτική.

Διαβάστε τη συνέντευξή της παρακάτω...

  • Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που επέστρεψες στην Ελλάδα. Πώς είσαι; Έχεις βρει τα πατήματά σου;

Έχει περάσει καιρός ναι αλλά ακόμα δεν έχω βρει τα πατήματά μου γιατί τις πρώτες ημέρες είχα πολύ τρέξιμο. Έκανα κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις, ήθελα να δω τι θα γίνει με το Ινστιτούτο Ομορφιάς που διατηρώ στη Γλυφάδα και τι έχει αλλάξει λόγω κορονοϊού από τότε που έφυγα και επίσης ήθελα να διαβάσω τα μηνύματα που μου είχε στείλει ο κόσμος, όσο μπόρεσα δηλαδή, γιατί πραγματικά ήταν αμέτρητα και δεν περίμενα με τίποτα να δεχτώ τόσο πολλή αγάπη. Νιώθω ευγνωμοσύνη και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Τα μηνύματα που δέχτηκα σε Instagram και Facebook ήταν πάνω από 12.000. Επίσης, έχω πάνω από 15 fan pages. Με στήριζαν όσο ήμουν μέσα και με στηρίζουν ακόμα. Τους ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου!

Δεν θέλω ούτε να δω την Ασημίνα.

  • Εκτός από δημοσιογράφος είσαι και επιχειρηματίας. Πώς πήρες την απόφαση να μπεις στο Survivor;

Είμαι φανατική θαυμάστρια του Survivor και έχω δει όλους τους κύκλους. Όχι απλά το έβλεπα αλλά σχολίαζα και όσα έβλεπα στα social media. Ήθελα πάρα πολύ να το ζήσω και δεν μ΄ αρέσει να έχω απωθημένα. Το έκανα λοιπόν και η εμπειρία ήταν μοναδική! Όσο για το Ινστιτούτο Ομορφιάς που διατηρώ στη Γλυφάδα, δεν το άφησα έτσι. Η συγκυρία ήταν τέτοια που το κατάστημα ήταν ούτως ή άλλως κλειστό λόγω του covid-19. Έτσι λοιπόν και στην Ελλάδα να ήμουν, θα ήμουν σπίτι μου. Άρα δεν άφησα κάτι πίσω μου, «στον αέρα», φεύγοντας.

  • Είσαι μια γυναίκα εντυπωσιακή που φροντίζεις και περιποιείσαι τον εαυτό σου. Πόσο δύσκολο για σένα ήταν να αποχωριστείς τα καλλυντικά σου;

Δεν ήταν καθόλου δύσκολο. Μπορεί να προσέχω την εμφάνισή μου αλλά όσοι με γνωρίζουν καλύτερα, ξέρουν καλά πως στην καθημερινότητά μου είμαι με ένα κολάν, χωρίς υπερβολές ούτε στο ντύσιμο αλλά ούτε και στο μακιγιάζ. Αυτό που έλειψε ωστόσο ήταν οι βλεφαρίδες μου. Ήταν λίγο δύσκολο να τις αποχωριστώ! Βέβαια, τώρα που με βλέπω στον καθρέφτη, παρατηρώ πως οι ελάχιστες μου ταιριάζουν καλύτερα. (Γέλια).

  • Στο κατάστημά σου έρχονται και πολλοί επώνυμοι.

Ναι, η αλήθεια είναι αυτή. Εγώ ήμουν γνωστή και πριν μπω στο Survivor, είχα τον κύκλο μου. Έχω πολλούς γνωστούς αλλά και φίλους από τον χώρο και άνθρωποι που απλά με γνωρίζουν ή έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν με εμπιστεύονται και για τα beaute τους. Έρχονται στο μαγαζί και εκτός του ότι τους περιποιούμαστε, περνάμε και καλά, γελάμε, κάνουμε πλάκα.

  • Στο παρελθόν εκτός από το Mykonos Live TV, σε έχουμε δει και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Μάλιστα, έχεις συνεργαστεί και με την Κατερίνα Καινούργιου στο «Φτιάξε καφέ να στα πω». Πώς ήταν τώρα που ξανασυναντηθήκατε στο πλατό του «Ευτυχείτε»;

Ναι, με την Κατερίνα Καινούργιου έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και τώρα που ξανασυναντηθήκαμε τηλεοπτικά, οφείλω να ομολογήσω ότι μου ξύπνησαν μνήμες από τα παλιά. Θα ήθελα πάρα πολύ να ξανασυνεργαστώ μαζί της. Είναι πολύ καλή επαγγελματίας και καλή συνεργάτιδα.

  • Με τα σχόλια που έκανε για εσένα σε στήριζε και στην εκπομπή της καθημερινά, όσο ήσουν στο παιχνίδι.

Τα έχω δει και μου τα έχουν μεταφέρει και την ευχαριστώ πάρα πολύ. Γενικά όμως δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια για εμένα. Αντιθέτως, όλοι ήθελαν να μείνω κι άλλο κι όταν αποχώρησα, με αυτό τον τρόπο, όλοι ήθελαν να επιστρέψω. Μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πολύς κόσμος μου στέλνει μηνύματα και μου γράφει «Ελίζαμπεθ γύρνα πίσω». Έφυγα πολύ άδικα, έπρεπε να είμαι στο παιχνίδι. Πιστεύω στον εαυτό μου πολύ και σίγουρα θα έφτανα στον τελικό.

  • Πώς σχολιάζεις το γεγονός ότι η Ανθή Σαλαγκούδη σε έβγαλε υποψήφια προς αποχώρηση;

Η Ανθή με επέλεξε με την πρόφαση ότι ήμουν λιγότερο καιρό στο παιχνίδι από τους άλλους που ήταν εκεί από την αρχή και είχαν ενσωματωθεί στην ομάδα. Εγώ θέλω να τονίσω ότι ήμουν εκεί από την αρχή, η Ανθή Σαλαγκούδη ήρθε αργότερα στον Άγιο Δομίνικο. Απλώς εγώ έμενα στο ξενοδοχείο και περίμενα να μπω στο παιχνίδι. Το ήξερε και ήταν μεγάλο λάθος αυτό που είπε και έκανε. Αν ήμουν στη θέση της και με βάση την απόδοσή της εγώ θα είχα φύγει από μόνη μου.

  • Ισχύει το γεγονός ότι δεν ήξερες κολύμπι και γι' αυτό δεν μπήκες από την αρχή στο παιχνίδι;

Όχι, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και απορώ πως κυκλοφόρησε μια τέτοια φήμη. Είχα ωτίτιδα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπήκα εξ' αρχής. Δεν μπορούσα να βουτάω στις πισίνες με το πρόβλημα που αντιμετώπιζα. Όταν έγινα καλά, μπήκα. Και ξαναλέω πως ήμουν εκεί πριν την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ασημίνα Ιγγλέζου.

  • Με την Ασημίνα Ιγγλέζου τι γίνεται τελικά;

Με την Ασημίνα Ιγγλέζου δεν έχουμε ούτε ένα κοινό. Σε τίποτα. Και δεν θέλω και να αποκτήσω. Για την ακρίβεια δεν θέλω ούτε να την δω.

  • Με τον Περικλή Κονδυλάτο ήσασταν αρκετά κοντά στο παιχνίδι. Σε πείραξαν τα σχόλια που έκανε για εσένα και την εμφάνισή σου; Και πώς σχολιάζεις την αποχώρησή του;

Ναι, ήμασταν κοντά γιατί δυστυχώς δεν είχα καταλάβει τον κακό χαρακτήρα του μέσα στο παιχνίδι. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό που είπε ότι συγκαλώ συμβούλια με προκλητική εμφάνιση. Άλλος άνθρωπος ήταν μπροστά μου και άλλος αυτός που είδα στα βίντεο όταν βγήκα. Κατά τον Περικλή τι έπρεπε να φορέσω στην παραλία;

  • Όταν άνοιξες το κινητό σου, συνέβη κάτι αναπάντεχο που δεν περίμενες; Κάτι που να σε άφησε άναυδη;

Δεν θα το πιστέψεις αλλά συνέβη κάτι που πραγματικά δεν το περίμενα. Μου έστειλε μήνυμα η κόρη του νονού μου, ο οποίος με αναγνώρισε από την τηλεόραση. Οι γονείς μου έχουν φύγει από τη ζωή και είχε χαθεί κάθε επικοινωνία με την οικογένεια του νονού μου. Τώρα η κόρη του με βρήκε στα social media μετά από πάρα πολλά χρόνια και η χαρά μου είναι απερίγραπτη!

  • Τι έχεις σκοπό να κάνεις τώρα; Ποια είναι τα σχέδιά σου;

Έχω πολλές προτάσεις, ωστόσο, επειδή ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί στην καθημερινότητά μου, θέλω να τις φιλτράρω και να δω τι μου ταιριάζει και τι όχι. Επίσης, αυτό που θέλω να κάνω, όταν λήξει το lockdown είναι να επεκτείνω την επιχείρησή μου. Θεού θέλοντος υπάρχουν πολλά νέα πράγματα στο πρόγραμμα και θα τα δείτε προσεχώς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved