Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκανε το εμβόλιο κατά του Covid (photos)
Showbiz

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκανε το εμβόλιο κατά του Covid (photos)

Την πρώτη δόση του εμβολίου έκανε σήμερα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την εμπειρία του αυτή που ομολογουμένως είναι πρωτόγνωρη για όλους. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποφάσισε από τις αρχές κιόλας του lockdown και εφόσον τα θέατρα ήταν κλειστά και ο ίδιος δεν απασχολείται σε κάποια τηλεοπτική δουλειά αυτόν τον καιρό, να βρεθεί στο αγαπημένο του καταφύγιο, το κτήμα που διαθέτει στη Μάνη, μέσα στο οποίο διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα μαζί με την επιστήθια φίλη του Βίκυ Σταυροπούλου.

Έχοντας πλέον συνηθίσει σε έναν άλλο τρόπο ζωής, μακριά από τη ζωή στην πόλη και κοντά στη φύση, ακολούθησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να υποβληθεί στο εμβόλιο. Και εφόσον ηλικιακά ανήκει στην ομάδα 60-64 που εμβολιάζεται αυτόν τον καιρό, ήταν ακριβής στο ραντεβού του σήμερα με το κέντρο Υγείας στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Μάνη.

Χαρούμενος γι' αυτή την εξέλιξη, θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία του και μέσω των social media ανέβασε μία φωτογραφία από το κέντρο Υγείας λίγο μετά τον εμβολιασμό γράφοντας στη λεζάντα της:

«Προς την Ελευθερία… πρώτα ο Θεός! Και στα δικά σας! Ευχαριστώ τους ανθρώπους στο κέντρο υγείας Αγ. Νικολάου, Δυτικής Μάνης, για την ευγένειά τους και την εξυπηρετικότητά τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved