Survivor: H ανάρτηση... φωτιά του Κονδυλάτου για την Ανθή Σαλαγκούδη!
Showbiz

Survivor: H ανάρτηση... φωτιά του Κονδυλάτου για την Ανθή Σαλαγκούδη!

Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος έχει επιστρέψει εδώ και λίγα 24ωρα στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τα τεκταινόμενα στο παιχνίδι. 

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, ο οποίος διατηρούσε για πολύ καιρό μία πολύ φιλική σχέση με την Ανθή Σαλαγκούδη μέσα στο παιχνίδι, λίγο πριν αποχωρήσει, "τα 'σπασε" μαζί της, χωρίς όμως κανείς να καταλάβει τι ακριβώς είχε μεσολαβήσει ακριβώς.

Μάλιστα, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Περικλής δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη γενικότερη συμπεριφορά της Ανθής. Μάλιστα είπε χθες: «Με την Ανθή σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε σαν άνθρωποι, σε κάποια όχι.

Δεν έχω υποχρέωση απέναντι στην Ανθή να τη νταντέψω και να της χαϊδεύω τα μαλλιά. Αν δε μπορεί να αποδεχτεί ότι κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

Είναι μοιρολάγνα και είναι και ένας άνθρωπος που μπορεί να γίνει και μοιρολάτρης. Με έχουν εντυπωσιάσει όλοι για τις στρατηγικές τους ικανότητες. Πιο στρατηγικά από όλους παίζει η Ανθή. Είναι η πιο έξυπνη παίκτρια που έχει περάσει από το παιχνίδι»!

Σήμερα, ο Περικλής επέστρεψε με μία νέα ανάρτησή του στα stories του στο Instagram στην οποία χωρίς κανένα σχόλιο απεικονίζει μόνο την Ανθή με γουρλωμένα μάτια μέσα από το παιχνίδι και πάνω σε αυτή την εικόνα να υπάρχουν φλόγες από φωτιά. Μία εικόνα χίλιες λέξεις δε λένε;

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved