Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα εξέλιξη: Ο Κούγιας καταθέτει μήνυση κατά των δύο καταγγελλόντων
Showbiz

Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα εξέλιξη: Ο Κούγιας καταθέτει μήνυση κατά των δύο καταγγελλόντων

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως περνάει ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Mega αποκάλυψε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά των δύο καταγγελλόντων.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα το πρωί ο κατηγορούμενος μαζί με τον κορυφαίο ποινικολόγο βρέθηκαν στην Ευελπίδων.

Ενώ η διαδικασία προβλεπόταν να είναι ολιγόλεπτη, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο δικηγόρος του παρέμειναν πάνω από μία ώρα στο σημείο.
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή, βρέθηκε στο ανακριτικό γραφείο προκειμένου να ζητήσει κι άλλη προθεσμία πριν την απολογία του, ενώ κατά την άφιξή του στο σημείο δεν είπε κουβέντα. Το ίδιο και κατά την αποχώρησή του.

Ο Αλέξης Κούγιας, αμέσως μετά τη συνάντηση έκανε τις πρώτες δηλώσεις στις κάμερες, κάνοντας έκκληση να μην τον διακόψουν και να του κάνουν ό,τι ερώτηση θέλουν αφού ολοκληρώσει.

«Μαζί με τον κ. Λιγνάδη εμφανιστήκαμε στην ανακρίτρια με σκοπό να καταθέσουμε ένσταση ακυρότητας της προδικασίας. Προκαλείται απόλυτη ακυρότητα όταν ο φερόμενος ότι διέπραξε οποιαδήποτε πράξη δεν κληθεί να λάβει αντίγραφο των κατηγοριών και να καταθέσει ρητές εξηγήσεις. Εξαίρεση γίνεται και ο εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει ποινική δίωξη αν πρόκειται για αυτόφωρη διαδικασία ή αν ο δράστης έχει πρόθεση να εξαφανιστεί. Ο εισαγγελέας κώφευσε», είπε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

«Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο εντολέας μου δεν υπάρχουν. Αυτά που ακούγονται περί 41 μαρτύρων είναι μύθος. Δέκα φίλοι με μηνύσεις των μηνυτών. Νομικό ενδιαφέρον έχει μόνο ένας εκ των φερομένων ως παθόντων. Και οι δύο φερόμενοι ως παθόντες είναι Αιγύπτιοι».

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι πρόκειται να μηνύσει για λογαριασμό του εντολέα του τους δύο καταγγέλλοντες ενώ σχολίασε χαρακτηριστικά: "Εμμονική η 40χρονη με τον Λιγνάδη". Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved