Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: «Ξαναπαντρεύονται;» Δες τι σχεδιάζει το ζευγάρι
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: «Ξαναπαντρεύονται;» Δες τι σχεδιάζει το ζευγάρι

Βάσω Λασκαράκη: Δεν φαντάζεστε τις σχεδιάζει με τον αγαπημένο της...

Οπως πάει το πράγμα τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Βάσω Λασκαράκη και ο σεφ σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος θα μαγειρεύουν, αλλά και θα συμπράττουν στη μικρή οθόνη.

H ηθοποιός και ο σεφ της καρδιάς της Λευτέρης Σουλτάτος από τότε που παντρεύτηκαν το 2019 έχουν μπει στην ατζέντα καναλιών και δη της πρωινής αλλά και της μεσημεριανής ψυχαγωγικής ζώνης!

Μάλιστα, ο Alpha είχε κάνει και σχετική πρόταση στην όμορφη ηθοποιό, αλλά οι φήμες λένε ότι η συμφωνία τους στράβωσε για οικονομικούς λόγους και το κανάλι βρήκε πιο μπόσικη στις οικονομικές απολαβές της την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και της έδωσε το προβάδισμα. Ωστόσο, το σενάριο να δούμε τη Βάσω Λασκαράκη στον ρόλο της παρουσιάστριας και τον άνδρα της στην κουζίνα να φτιάχνει νοστιμιές δεν έχει παγώσει.

Eδέσματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά κανάλια τούς έχουν προσεγγίσει για να κάνουν από μαγειρική εκπομπή, με το ζευγάρι να δημιουργεί εδέσματα στον πάγκο, μέχρι και πρωινό και μεσημεριανό μαγκαζίνο, αφού και οι δυο τους πουλάνε τρελά και έχουν φανατικούς θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Ιnstagram και facebook και πολλούς χορηγούς και διαφημίσεις.

Στον καναπέ της εκπομπής Dot. του Σκάι κάθισε, λοιπόν, το μεσημέρι του Σαββάτου η Βάσω Λασκαράκη και έριξε τη βόμβα που θα θορυβήσει πολλούς παρουσιαστές και παρουσιάστριες.

«Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Ωστόσο, μας το έχουν προτείνει, δεν είναι πως δεν μας το έχουν προτείνει για μια κοινή τηλεοπτική εκπομπή με τον σύζυγό μου. Απλά, εντάξει, αυτά τα πράγματα θέλουν μια σκέψη. Δεν λέω “όχι” προς το παρόν, απλά όλα θέλουν την ώρα, τον χρόνο τους, την κατάλληλη στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη και ο νοών νοείτω!

Πηγή: Εspresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved