Σάββας Πούμπουρας: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη του
Showbiz

Σάββας Πούμπουρας: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη του

Ο γνωστός παρουσιαστής απολαμβάνει τις βόλτες με την μοναχοκόρη του.

Τώρα που ο καιρός μύρισε άνοιξη, γέμισαν τα πάρκα και οι πλατείες από κόσμο. Η ανάγκη όλων να βγουν είναι μεγάλη, μετά και το τελευταίο lockdown. Ειδικά για τα παιδιά, κάθε ηλικίας, αυτή η ανάγκη είναι πιο έντονη καθώς θέλουν να περπατήσουν, να τρέξουν να πάρουν καθαρό αέρα.

Γι΄αυτό και ο Σάββας Πούμπουρας με κάθε ευκαιρία παίρνει την κόρη του και βγαίνουν έξω. Η Κύνθια, που έγινε ενός έτους τον περασμένο Δεκέμβρη, περπατάει και έτσι είναι η καλύτερη της όταν πηγαίνουν σε μέρη που μπορεί να τρέξει χωρίς περιορισμούς.

Χθες λοιπόν, ο παρουσιαστής δημοσίευσε σε Insta Story στιγμιότυπο από τη βόλτα τους.

Η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες μαζί της δεν είναι πολλές παρότι είναι ενεργός στα social media.Γι΄αυτό και όταν κάνει μια νέα δημοσίευση τα likes πέφτουν βροχή. Όπως η συγκεκριμένη που έχει την Κύνθια αγκαλιά και η μικρή φοράει ένα φορμάκι με το εξής λογότυπο:

«Οι φίλοι είναι πάντα εκεί».«Τhis is what we are..Καλημέρα φιλαράκια. ”Σκίστε” την σημερινή μέρα. Ανεξαρτήτως συνθηκών.Ψάξτε κ θα το βρειτε..», έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στις 14 Ιανουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved