Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Η βόλτα στη Γλυφάδα και το τρυφερό φιλί!
Showbiz

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Η βόλτα στη Γλυφάδα και το τρυφερό φιλί!

Εδώ και λίγο καιρό έχει γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας που τώρα ήρθε η ώρα να βγει στο φως! 

Ο λόγος για την Άννα Πρέλεβιτς και τον Νικήτα Νομικό, αδελφό της αγαπημένης Δούκισσας Νομικούοι οποίοι εδώ και λίγο καιρό μοιράζονται πολύ δυνατά συναισθήματα και είναι ζευγάρι.

Ο Νικήτας, ο οποίος ποζάρει συχνά με την αδελφή του στο Instagram έχει σπουδάσει στο Λονδίνο Ναυτιλιακά. Ασχολείται με αυτά και μάλιστα κάνει συχνά ταξίδια στο εξωτερικό για τη δουλειά του. Λατρεύει την οικογένειά του και κυρίως τη μικρότερη αδελφή του, όμως δεν «το ‘χει» με τα φλας και τις κάμερες, προτιμώντας να απέχει. Οι σχέσεις με την αδελφή του είναι πολύ τρυφερές και είναι πάντα στο πλευρό της όποτε τον χρειαστεί. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για εκείνη η οποία του έχει μεγάλη αδυναμία.

Όσο για την Άννα Πρέλεβιτς, δεν χρειάζεται συστάσεις αφού την έχουμε γνωρίσει μέσα από μεγάλα ή μικρότερα τηλεοπτικά πρότζεκτς. Προσφάτως αποφάσισε να αφοσιωθεί στο νέο brand που λανσάρε με την αδελφή της με την οποία είχαν βρεθεί πριν το τελευταίο lockdown στο Ντουμπάι για φωτογράφηση.

Οι δυο τους εθεάθησαν πριν από λίγες μέρες, σύμφωνα με το OK στη Γλυφάδα να απολαμβάνουν τον χειμωνιάτικο ήλιο και αφού τσίμπησαν κάτι, έδωσαν ένα πεταχτό φιλί και έφυγαν από το σημείο όπου κάθονταν.

Δείτε παρακάτω την πρώτη κοινή φωτογραφία τους που δημοσιεύει το περιοδικό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved