Παπαματθαίου: «Η μητέρα μου έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει»
Showbiz

Παπαματθαίου: «Η μητέρα μου έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει»

Έλα χαμογέλα: Ο Ιάσονας Παπαματθαίου μίλησε σήμερα (27/2) στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και έκανε τις δικές του αποκαλύψεις.

Μιλώντας για το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάματος, αποκάλυψε πως η ίδια του η μητέρα έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Θέλω να πω πολύ γενικά ότι με όλες αυτές τις υποθέσεις που έχουν βγει στον αέρα και μας απασχολούν, σε κάποιες υποθέσεις είχα ακούσει ιστορίες και φήμες για κάποιους ανθρώπους. Παρόλα αυτά, θέλω να τονίσω ότι αν δεν είσαι αυτόπτης μάρτυρας ή θύμα, δε μπορείς να κινηθείς νομικά. Σε άλλες υποθέσεις, έπεσα από τα σύννεφα. Τώρα όλα αυτά είναι στις αρμόδιες αρχές, στα χέρια της δικαιοσύνης και ελπίζουμε να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, όπως τους αξίζει», είπε αρχικά ο Ιάσονας Παπαματθαίου και συνέχισε:

«Η ίδια μου η μητέρα ήταν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, γιατί ήταν μία νέα ταλαντούχα, φέρελπις, του θεάτρου Τέχνης, αλλά όταν χώρισε από τον πατέρα μου ήταν κατά κάποιο τρόπο εκτεθειμένη και είχε υποστεί από διάφορους, διάφορα. Ήταν ένας άνθρωπος που δε μπορούσε να το αντιμετωπίσει εκείνη την εποχή, είχε να μεγαλώσει εμένα, είχε δύο γονείς που αρρώσταιναν βαριά οπότε… Επέλεξε έναν εναλλακτικό τρόπο, σκηνοθετεί ερασιτέχνες σε πολιτιστικούς συλλόγους».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved