«Λύγισε» η Ρουγγέρη: «Ο 40χρονος Βασίλης με πήρε τηλέρωνο και έκλαιγε για τη σεξουαλική κακοποίηση»
Showbiz

«Λύγισε» η Ρουγγέρη: «Ο 40χρονος Βασίλης με πήρε τηλέρωνο και έκλαιγε για τη σεξουαλική κακοποίηση»

Σου Κου Family: Συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ παραχώρησε η Κάρμεν Ρουγγέρη και μας συγκίνησε με τα όσα είπε.

Η αγαπημένη ηθοποιός, όπως ήταν φυσικό, μίλησε και για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου μετά τις απανωτές καταγγελίες ενώ αναφερόμενη στον 40χρονο Βασίλη που έκανε μία από τις καταγγελίες, «λύγισε» on camera.

«Είναι θετικό ότι έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα στόματα. Μπράβο στα παιδιά που βγήκαν επιτέλους και μίλησαν για την κακοποίηση που έχουν δεχτεί. Δεν μπορεί να παραγράφεται ο βιασμός σαν έγκλημα γιατί καταστρέφονται οι ψυχές των θυμάτων. Αυτό το κουβαλάνε όλη τους τη ζωή. Δεν μπορεί λοιπόν, στα 15 χρόνια όλα αυτά τα παραγράφονται. Δεν ξέρουμε γιατί το τάδε παιδί το έχει κρατήσει μυστικό. Μπορεί να είναι η ντροπή, ο φόβος, η απειλή και τώρα ξαφνικά βρήκε την ευκαιρία να τα πει και πρέπει να τα πει για να πληρώσει αυτός που φταίει. Είμαι υπέρ της τιμωρίας στην παιδεραστία. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Είναι πολύ μεγάλο έγκλημα.
Με πήρε τηλέφωνο ο Βασιλάκης γιατί ήθελε κάτι να μου ζητήσει, δεν γνωριζόμασταν από πριν. Πόσο το λάτρεψα αυτό το παιδί που έκλαιγε για την κακοποίηση που βίωσε! Λέω “κοίτα πόση ζημιά του έχουν κάνει αυτού του παιδιού”. Έκλαιγε με αναφιλητά και έβαλα και εγώ τα κλάματα του και του έλεγα “να σε είχα κοντά μου να σε αγκαλιάσω αγάπη μου”», είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη.


Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved