Καινούργιου: Η άγνωστη ιστορία από το παρελθόν και το μήνυμα στήριξης στον Μπιμπίλα που συγκινεί
Showbiz

Καινούργιου: Η άγνωστη ιστορία από το παρελθόν και το μήνυμα στήριξης στον Μπιμπίλα που συγκινεί

Πρωταγωνιστής της καρδιάς όλων των ηθοποιών της χώρας μας έχει γίνει εδώ και λίγα 24ωρα ο Σπύρος Μπιμπίλας όμως τελικά δεν αφορά μόνο τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και εκείνον της τηλεόρασης. 

Γιατί μετά το κύμα συμπαράστασης από τους ηθοποιούς έρχονται και τα μηνύματα αγάπης από ανθρώπους της τηλεόρασης οι οποίοι γνωρίζουν τον Πρόεδρο του ΣΕΗ και έχουν και εκείνοι μια καλή κουβέντα να πουν.

Όπως η Κατερίνα Καινούργιου η οποία με αφορμή αυτό το κύμα αγάπης μετά το απολογητικό υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη κατά το οποίο τον αποκαλούσε μέτριο ηθοποιό, θυμήθηκε ένα περιστατικό που της συνέβη στην αρχή της καριέρας της ως δημοσιογράφου στην οποία είχε εμπλακεί και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Υπέροχε Σπύρο μου… Γίνομαι ξανά 18 ετών… Θυμάμαι να εργάζομαι τότε στο Τηλεάστυ και να έρχομαι στα παρασκήνια της παράστασης για να πάρω συνέντευξη από τους συντελεστές… Έτρεμα σαν το ψάρι… Πρώτη φορά κρατούσα μικρόφωνο στη ζωή μου!

“Γνωστή” πρωταγωνίστρια τότε μου κάνει επίπληξη για την απειρία μου, μου βάζει τις φωνές και εγώ αρχίζω να κλαίω από ντροπή. Χωρίς καν να με γνωρίζεις έρχεσαι, με παίρνεις αγκαλιά και της λες “τι σου φταίει το κορίτσι; τη δουλειά του κάνει…”. Για μένα όπως και για πολλούς φίλους δεν δικαιώνεσαι τώρα. Πάντα ήσουν στην κορυφή. Γιατί είσαι υπέροχος και κύριος σε όλα”» έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια, αποδεικνύοντας και εκείνη με τη σειρά της πόσο αγαπητός είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας στον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό κόσμο.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved