YFSF - All Star: Σε τρελά κέφια οι τουιτεράδες με την λαμπερή πρεμιέρα του σόου
Showbiz

YFSF - All Star: Σε τρελά κέφια οι τουιτεράδες με την λαμπερή πρεμιέρα του σόου

YFSF - All Star: Το λαμπερό σόου επέστρεψε και οι χρήστες του twitter είχαν πολλά να πουν

Επέστρεψε ανανεωμένο στις οθόνες μας, έχοντας το δικό του φανατικό κοινό, το οποίο παρακολουθεί το αγαπημένο του σόου, εδώ και πολλά χρόνια.

Το YFSF - All Star έκανε πρεμιέρα στον ANT1 με τους καλύτερους συμμετέχοντες που πέρασαν ποτέ από το σόου μεταμφιέσεων. Η Μαρία Μπεκατώρου, το βράδυ της Κυριακής 28/2 υποδέχτηκε στο λαμπερό πλατό την ανανεωμένη κριτική επιτροπή αλλά και τους δέκα συμμετέχοντες, πανέτοιμοι για τον νέο κύκλο του σόου.

Η ταλαντούχα δεκάδα αποτελείται από τους Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής.

Φέτος ο πήχης είναι αρκετά ανεβασμένος, καθώς στο YFSF - All Star βλέπουμε τους top συμμετέχοντες από τους προηγούμενους κύκλους.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της μεγάλης πρεμιέρας και το twitter πήρε φωτιά από τα επικά σχόλια αλλά και τους φανατικούς τηλεθεατές να σχολιάζουν, τόσο την πρώτη εμφάνιση των κριτών, όσο και τις απολαυστικές μιμήσεις των δέκα παικτών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved