Γιώργος Λιανός: Οι πρώτες δηλώσεις για τη γέννηση της κόρης του - Σε ποιον μοιάζει η νεογέννητη;
Showbiz

Γιώργος Λιανός: Οι πρώτες δηλώσεις για τη γέννηση της κόρης του - Σε ποιον μοιάζει η νεογέννητη;

 Ο Γιώργος Λιανός έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά.  Ο παρουσιαστής επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο την Παρασκευή και η αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και η νεογέννητη κόρη τους έχουν ήδη πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο!

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το ραδιόφωνο του Sfera στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της Νάνσυς Αντωνίου και του Παναγή Τζωρτζάτου με τους οποίους συνεργάζονται!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση και ένα τέταρτο στην κούνια. Για αυτόν τον λόγο γύρισα, γιατί είχαμε γεννητούρια. Τα παιδιά έχουν τρελαθεί με τη μπέμπα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη πως είναι να έχεις τέσσερα παιδιά. Προς το παρόν είναι μωράκι. Τη μπέμπα θα τη δω λίγες μέρες. Για το Survivor έχουμε φτιάξει κάτι και το ένα γύρισμα θα το κάνω από εδώ. Μόλις τελειώσει η καραντίνα πρέπει να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο»!

Μάλιστα, η Νάνσυ είπε ότι η νεογέννητη μοιάζει στον Γιώργο Λιανό! Τι απάντησε ο Γιώργος όταν ο Γρηγόρης του είπε: «Λιανέ θα πας και για πέμπτο;»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που πρόβαλλε η εκπομπή, Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved