Συγκλονίζει η Πέμυ Ζούνη: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση σε πολύ μικρή ηλικία»
Showbiz

Συγκλονίζει η Πέμυ Ζούνη: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση σε πολύ μικρή ηλικία»

Στην εκπομπή “Συνδέσεις” της ΕΡΤ, μίλησε η Πέμυ Ζούνη με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου. 

Η δημοφιλής ηθοποιός μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης σε μικρή ηλικία.

Η Πέμυ Ζούνη περιέγραψε την δική της δυσάρεστη εμπειρία, η οποία αν και σε μικρή ηλικία, αντέδρασε.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής: «Το να ξέρεις ότι ένας άνθρωπος είναι κακότροπος είναι άλλο. Αυτό από τη διαστροφή και την αρρώστια είναι διαφορετικό. Αυτά δε τα ξέραμε και αυτά είναι που μας έχουν σοκάρει».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Το θέατρο είναι ένας χώρος εξουσίας αλλά ποιος χώρος δεν είναι; Εγώ είχα υποστεί σεξουαλική παρενόχληση σε έναν άλλο χώρο, σε πολύ μικρή ηλικία, αντέδρασα εξίσου βίαια και τελείωσε το θέμα. Ήταν πριν ασχοληθώ με το θέατρο. Στο θέατρο υπάρχει η λεπτή ισορροπία που κάποιος πρέπει να πιέσει αλλά μέχρι που να πιέσει; Υπάρχουν παιδιά που είναι τόσο ευάλωτα που μπορεί να τα διαλύσεις και δεν συζητάω για τη βία, είναι κάτι που δεν το επιτρέπω».

Και κατέληξε: «Στο θέατρο καλείσαι να υπερβείς τα όριά σου και αυτός που καθοδηγεί πρέπει να σε σπρώξει να γίνεις κάτι παραπάνω από αυτό που μπορείς… Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει κανείς. Πρέπει να ξέρεις τα όρια του καθενός, είναι λεπτό θέμα το που θα μπει το όριο. Δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να μιλώ γιατί είμαι και εγώ μια μέτρια ηθοποιός».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved