Το μοντέρνο σπίτι της Φουρέιρα είναι ένα όνειρο!
Showbiz

Το μοντέρνο σπίτι της Φουρέιρα είναι ένα όνειρο!

Η Ελένη Φουρέιρα έχει επιλέξει να κρατά όλα όσα αφορούν την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, με τις φωτογραφίες που ανεβάζει ενίοτε στο instagram είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία γεύση από το υπέροχο σπίτι της. 

Κάθε γωνιά των προσωπικών της χώρων όπου περνάει πολύ από τον ελεύθερο χρόνο της, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε εν μέσω lockdown, είναι προσεγμένη και διακοσμημένη από την ίδια με μεγάλη αγάπη και μεράκι.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο σπίτι με άνετους χώρους και λειτουργικότητα που επιτρέπουν στην όμορφη τραγουδίστρια να νιώθει υπέροχα και να ξεκουράζεται όποτε περνά το κατώφλι του.

Το σπίτι της είναι φωτεινό, έχει μεγάλες τζαμαρίες στο σαλόνι, διακόσμηση minimal αλλά και γουστόζικη και έναν κήπο που ενδείκνυται για τις ηλιόλουστες μέρες.

Εκεί περνάει πολύ από τον χρόνο της η τραγουδίστρια η οποία έχει φροντίσει ώστε κάθε γωνιά του σπιτιού της να είναι και λειτουργική καθώς το πρόγραμμά της, όταν είναι full time job, είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Θέλει λοιπόν όταν γυρνάει σπίτι να ξεκουράζεται και να ηρεμεί, μακριά από λαμπερές σκηνές και πολύβουα πλατό.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στο master bedroom που είναι διακοσμημένο με γήινα χρώματα ώστε να αποπνέει ζεστασιά ο χώρος, ειδικά τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved