Σπυροπούλου: Η απόδραση μακριά από την Αθήνα και η φωτογραφία που προκάλεσε οργή
Showbiz

Σπυροπούλου: Η απόδραση μακριά από την Αθήνα και η φωτογραφία που προκάλεσε οργή

Για μερικούς τελικά το lockdown δεν σημαίνει μέσα, σπίτι και καραντίνα.

Ένα από τα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz που πήραν την απόφαση να φύγουν εν μέσω καραντίνας μακριά από την Αθήνα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Η κίνησή τους όμως αυτή να αψηφήσουν τα μέτρα προκάλεσε αντιδράσεις. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το απόγευμα της Τρίτης (2-03) ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το μέρος όπου φιλοξενείται και προκάλεσε την οργή των followers της.

Οι περισσότεροι από αυτούς αναρωτήθηκαν πώς κατάφερε να φύγει εκτός από τη στιγμή που ισχύει το lockdown, άλλοι αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν να μένουν σε σαλέ και άλλοι απλά διαπίστωσαν πως τελικά κάποιοι καταφέρνουν να κάνουν αποδράσεις μέσα στην καραντίνα.

Τα σχόλια είναι αυστηρά αφού η φωτογραφία της με εσώρουχα μέσα στο τζακούζι προκάλεσε αντιδράσεις, με την ίδια λίγη ώρα μετά να αφαιρεί τα σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη φωτογραφία που πόσταρε από το ίδιο σημείο την προηγούμενη ημέρα, αφαιρέθηκαν και πάλι όλα τα σχόλια λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση τους.

Δες τη φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις και τα οργισμένα σχόλια των followers.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved