Μπεκατώρου: Το YFSF έκανε πρεμιέρα και ήταν πιο αδύνατη από ποτέ!Αυτή είναι η διατροφή που ακολουθεί
Showbiz

Μπεκατώρου: Το YFSF έκανε πρεμιέρα και ήταν πιο αδύνατη από ποτέ!Αυτή είναι η διατροφή που ακολουθεί

YFSF: Την πιο λαμπερή της εμφάνιση έκανε η Μαρία Μπεκατώρου στην πρεμιέρα του σόου.

Αδυνατισμένη και πολύ χαρούμενη που επέστρεψε μέσα από το λατρεμένο της project κέρδισε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις. Η δημιουργία που επέλεξε η Μαρία να φορέσει ήταν από Celia Kritharioti και τη συνδύασε με custom πέδιλα Tsakiris Mallas και κοσμήματα Danelian.

Μια εμφάνιση μοναδική και φυσικά ένα φόρεμα που αναδείκνυε την ανανεωμένη και αδυνατισμένη σιλουέτα της.

Η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει πως η νέα της εικόνα την κάνει και νιώθει πραγματικά καλά με τον εαυτό της αφού πλέον μπορεί να φορέσει ό, τι επιθυμεί. Η παρουσιάστρια δεν έμεινε στα εννέα κιλά που είχε χάσει αφού όπως αποκάλυψε μέσα σε έξι μήνες κατάφερε να τα κάνει έντεκα!

«Έχασα 11 κιλά περίπου. Ξεκίνησα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μέχρι τον Ιούνιο. Τελικά τώρα είμαι πιο ωραία και για τα ρούχα και για τη δουλειά μας. Τώρα να πούμε την αλήθεια είμαι πιο ωραία γιατί παλιά υπήρχε ένα θεματάκι. Γενικά μου αρέσει πιο πολύ όπως είμαι τώρα. Το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν αλλά δεν μπορούσα», είπε πρόσφατα.

Όσο για τα μυστικά της διατροφής της;

Δεν ακολουθεί διατροφολόγιο από ειδικούς αλλά έκοψε εντελώς τα τηγανιτά και τα περιττά λίπη ενώ περιόρισε τα γλυκά.

«Πέρσι το καλοκαίρι που κάπως δεν μου άρεσε το μαγιό και αισθανόμουν λίγο περίεργα με τα βλέμματα στην παραλία, τότε πήρα την απόφαση. Ήταν μία φάση που ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Λέω μου βγάζω το καπέλο που τα κατάφερα γιατί το έκανα μόνη μου. Θα ήθελα δυο τρεις φορές την εβδομάδα να τρώω το γλυκάκι μου. Δεν κάνω στερητική δίαιτα. Δεν τρώω τηγανιτά, ελάχιστα γλυκά, μια φορά. Τώρα τρώω λίγο χαλβά», είπε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved