The Voice: Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Δεν πάει ο νους σου ποια ηθοποιός είναι η νονά της
Showbiz

The Voice: Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Δεν πάει ο νους σου ποια ηθοποιός είναι η νονά της

The Voice: Η σχέση της Ιωάννας Γεωργακοπούλου με την τέχνη θα λέγαμε ότι είναι οικογενειακή, μια και οι γονείς της είναι οι ηθοποιοί Λάζαρος Γεωργακόπουλος και Μαρία Κατσιαδάκη.

«Οι γονείς μου είναι χαρούμενοι και περήφανοι. Και είναι πάντα πολύ υποστηρικτικοί. Αισθάνομαι ότι υπάρχει μια καλλιτεχνική ατμόσφαιρα στο σπίτι. Οι γονείς μου έχουν και πολύ χιούμορ. Γελάμε πολύ μαζί. Θυμάμαι τα καλοκαίρια που πηγαίναμε στο εξοχικό σπίτι της νονάς μου, της Λυδίας Φωτοπούλου, και τους άκουγα να λένε ιστορίες από το θέατρο, να τις αφηγούνται πολύ παραστατικά. Ήταν πολύ ωραίο, μαγικό να τους ακούω».

Το ίδιο χάρισμα κληρονόμησε μάλλον και η ίδια, αφού μπορεί να μιλά μαγικά ακόμα και για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο μοιράστηκε με το κοινό στη διάρκεια του «Τhe Voice».

«Πρώτη φορά το παρατήρησε το τότε αγόρι μου στα 15 μου. Κάθε φορά που συναντιόμασταν αντιλαμβανόταν ότι δεν τον έβλεπα στον δρόμο. Έτσι, είπε στους γονείς μου πως μάλλον έπρεπε να με δει οφθαλμίατρος. Υποθέσαμε ότι είχε αυξηθεί ο αστιγματισμός μου. Ο γιατρός δεν βρήκε κάτι. Πήγαμε κατόπιν σε ένα ειδικό κέντρο, κάναμε κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις και μου είπαν ότι πάσχω από τη νόσο Στάργκαρντ, μια ανίατη ασθένεια. Ήμουν 15 ετών. Μου ακούστηκε πολύ βαρύ τότε. Πλέον οριακά το σκέφτομαι.

Οσο περνάει ο καιρός απλώς το συνηθίζεις. Συμβαίνουν αυτά στη ζωή. Και συμβαίνουν και χειρότερα. Αν το άφηνα να με επηρεάσει, μόνο κακό θα μου έκανε. Αυτή είναι η πραγματικότητα μου και αυτό μπορώ να θεωρώ ότι είναι το φυσιολογικό. Μάλιστα μέσα από «The Voice» με προσέγγισαν από το Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού και ξεκίνησα εκεί κάποιες θεραπείες», καταλήγει η νικήτρια του «The Voice» με ακράδαντη αισιοδοξία και νηφαλιότητα μιλώντας στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved