Ιωάννα Παππά: «Μου αρέσουν οι αρμονικές σχέσεις, χωρίς να λείπουν οι εντάσεις»
Showbiz

Ιωάννα Παππά: «Μου αρέσουν οι αρμονικές σχέσεις, χωρίς να λείπουν οι εντάσεις»

Τη βλέπεις αέρινη και εύθραυστη, αλλά στην πραγματικότητα είναι δυναμική και απολύτως συγκροτημένη. Είναι γεμάτη αντιθέσεις, αλλά ξέρει πώς να τα δένει όλα γλυκά για να κρατάει τις ισορροπίες. Πριν από 18 μήνες η Ιωάννα Παππά, απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Πάντο και δηλώνει ευτυχισμένη μητέρα.

Με τα καθημερινά γυρίσματα της σειράς και τη φροντίδα ενός μικρού παιδιού δεν της μένει και πολύς χρόνος για τον εαυτό της, πόσω μάλλον να δίνει συνεντεύξεις.

Πώς είναι η ζωή σου αυτές τις μέρες; Τρέχεις και δεν φτάνεις; «Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα, γιατί οι απαιτήσεις και οι ρυθμοί στη σειρά είναι πάρα πολύ γρήγοροι. Είναι μια σειρά που ξεκίνησε για να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, αλλά πήγε αυτομάτως στις τρεις και αυτό σημαίνει λιγότερο χρόνο για την προετοιμασία μας. Αυτό μας έχει δυσκολέψει λίγο στη διαδικασία, αλλά το ότι αυτήν τη στιγμή πηγαίνει αρκετά καλά και έχει μεγάλη αποδοχή από το κοινό είναι κάτι που μας ευχαριστεί και προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτούς τους ρυθμούς».


Ως Εβίτα στην Έξαψη σου αρέσει η τάξη. Είσαι έτσι και στη ζωή σου; «Μου αρέσει να έχω ισορροπία στη ζωή μου όσο γίνεται, γιατί ζούμε μια πραγματικότητα πολύ έντονη και πολύ ακραία πια. Και σίγουρα ο προσωπικός χώρος για μένα είναι πολύ σημαντικό να έχει αρμονία. Πρέπει να υπάρχουν στιγμές, ή μέρη, ή άνθρωποι στη ζωή σου που στην καθημερινότητα σου σε βοηθάνε να μπορείς να αντεπεξέλθεις στην όποια δυσκολία. Ανήκουμε σ' αυτήν τη γενιά που οι γυναίκες είμαστε πολύ μάχιμες, πολύ δυναμικές και είμαστε πολύ έξω στα πράγματα, πολύ δραστήριες. Όλο αυτό απαιτεί μια συγκρότηση και απαιτεί ένα πλαίσιο που να επιτρέπει όλη αυτήν τη δραστηριότητα.

Τώρα, σε σχέση με το πώς συμπεριφέρομαι στη σχέση μου με τους άλλους ανθρώπους, μου αρέσει να κρατάω τις ισορροπίες. Μου αρέσουν οι αρμονικές σχέσεις, χωρίς να λείπουν οι εντάσεις. Είμαι άνθρωπος, δηλαδή, που αν νιώσω ότι κάτι δεν πάει καλά και θα πρέπει να ξεκαθαριστεί, δεν θα το αφήσω να διαιωνίζεται. Προσπαθώ πάντοτε επιτόπου να το συζητήσω, να ακούσω, είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα. Μου αρέσει να ακούω τους άλλους και μου αρέσει να με ακούνε και οι άλλοι όταν έχω κάποιο παράπονο από εκείνους. Πιστεύω ότι η συζήτηση μπορεί να λύσει και τη μεγαλύτερη διαφορά. Χωρίς να θέλω να επιβάλω την ισορροπία, προσπαθώ να δημιουργώ έδαφος για να υπάρχει».


Στη ζωή σου όμως ανατράπηκαν κάπως οι ισορροπίες γιατί έγινες μητέρα. Και αυτό είναι μια τεράστια αλλαγή. «Το μοναδικό πράγμα που μπορώ να πω ότι με ταλαιπωρεί είναι η έλλειψη ύπνου. Διαφορετικά, είναι κάτι που δεν θα άλλαζα με τίποτα. Σίγουρα όμως η κούραση είναι η τριπλάσια».


Πώς και δεν είχες αποφασίσει νωρίτερα να κάνεις παιδί; «Δεν ήθελα, δεν ήταν επιθυμία μου. Ήμουν και επαγγελματικά πάρα πολύ δραστήρια. Μου προέκυψε η επιθυμία τα τελευταία χρόνια, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία δηλαδή αν δεν το είχα νιώσει ως πολύ μεγάλη ανάγκη. Δεν θα το έκανα επειδή ας πούμε μου το ζητούσε κάποιος. Το έκανα επειδή πραγματικά ήθελα εγώ να κάνω ένα παιδί και επειδή ήταν επιθυμία και του συντρόφου μου. Μόλις το αποφασίσαμε μπήκαμε στη διαδικασία και ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Είχες προτίμηση για αγόρι ή κορίτσι;
«Στην αρχή, νόμιζα ότι ήθελα κορίτσι γιατί θεωρούσα ότι θα είναι πιο εύκολα, επειδή νομίζω ότι ξέρω καλύτερα τις γυναίκες. Αλλά όλοι μου λένε ότι στην πορεία τα κορίτσια είναι πολύ δυσκολότερα από τα αγόρια. Ε, αυτό δεν το ξέρω. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το φύλο ή είναι θέμα χαρακτήρα, ή αν έχει να κάνει με τις συνθήκες με τις οποίες μεγαλώνει ένα παιδί και πώς διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του. Γιατί μπορεί κάποια τάση να εξομαλύνεται γιατί θα έχει μια σωστή αντιμετώπιση ή να παίρνει πιο αρνητική μορφή επειδή δεν βοηθιέται από το περιβάλλον του. Νομίζω ότι ένα παιδί είναι πολύ εύπλαστο και εύθραυστο, πολύ ευαίσθητο. Όλα τα παιδιά είναι ευαίσθητα και έχουμε μεγάλη ευθύνη στο πώς θα τα χειριστούμε», λέει η ηθοποιός στο Downtown.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved