Showbiz

Νίκος Ορφανός: «Σκηνοθέτης με έβριζε χυδαία μπροστά σε κόσμο»

Gossip-tv Team

Τη δική του εμπειρία bullying περιέγραψε ο Νίκος Ορφανός στους δημοσιογράφους Γιαννούτσο-Βαμβακάρη, σε σχέση με κακοποιητική συμπεριφορά που είχε δεχθεί από έναν σκηνοθέτη.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος, ο εν λόγω σκηνοθέτης τον έβριζε χυδαία μπροστά σε κόσμο που ανέμενε να πάρει το εισιτήριό του για να δει την παράσταση που επρόκειτο να παίξουν.

"Δεν έχω να το καταγγείλω ντε και καλά γιατί το χειρίστηκα, το αντιπαρήλθα αλλά ήταν μία στιγμή σε μία περιοδεία καλοκαιρινή που μου μίλησε με πάρα πολύ άσχημο τρόπο γιατί είχα μπλέξει στην κίνηση και μας έβαζε δύο ώρες πριν την καθορισμένη πρόβα, για να κάνουμε κάθε φορά ένα κομμάτι πρόβας..

Κάτι που δεν είχε απολύτως καμία σημασία γιατί ούτε παρατηρήσεις μας έκανε και ήταν καθαρά κούραση.

Καθυστέρησα στην κίνηση με αποτέλεσμα να χάσω αυτή την πρόβα και με περίμενε πυρ και μανία, έξω φρενών και αρχίζει και με βρίζει ακριβώς πίσω από την πόρτα του θεάτρου ενώ στέκονται οι θεατές για να βγάλουν εισιτήριο και μας κοιτάνε. Αυτό είχε γίνει αφού είχαμε κάνει 30 παραστάσεις, προς το τέλος. Ενώ στην αρχή της συνεργασίας μας έλεγε τρομερούς ύμνους, μετά με είδε μάλλον ανταγωνιστικά για κάποιους δικούς του λόγους και άρχισε να αλλάζει" είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε τι άλλο είπε στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved