Βάσω Λασκαράκη: Οι φωτογραφίες με το νυφικό και το απίστευτο σχόλιο του Σουλτάτου
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Οι φωτογραφίες με το νυφικό και το απίστευτο σχόλιο του Σουλτάτου

Βάσω Λασκαράκη: Η νέα ανάρτηση που μας εντυπωσίασε

Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός για τις ανάγκες της νέας της φωτογράφισης ντύθηκε νύφη, δημοσιεύοντας σχετικά στιγμιότυπα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν τη νέα της ανάρτηση, χαρίζοντάς της χιλιάδες likes!

Ανάμεσα στα σχόλια και η αντίδραση του Λευτέρη Σουλτάτου. Να θυμίσουμε πως ο chef και η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχουν ξεκινήσει μια νέα κοινή ζωή, με έναν παραμυθένιο γάμο, ο οποίος και είχε σχολιαστεί έντονα από τα media.

Μάλιστα, για αρκετό χρονικό διάστημα, η Βάσω Λασκαράκη απέφευγε να μιλά για την προσωπική της ζωή και τις εξελίξεις σε αυτή, μη θέλοντας να δώσει απαντήσεις σε διάφορες φήμες και σενάρια. Ο γάμος της με τον Λευτέρη Σουλτάτο φαίνεται να την βοήθησε πολύ, μιας και ηθοποιός παρουσιάζεται αρκετά πιο χαλαρή στις δηλώσεις της και φυσικά πολύ πιο ενεργή στα social media.

Εκεί, όπου καθημερινά σχεδόν θα ανεβάσει φωτογραφίες με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Δείτε πώς σχολίασε ο Λευτέρης Σουλτάτος τη νέα της ανάρτηση...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved