Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει γενέθλια και ο γιος της ανέβασε την πιο τρυφερή φωτό!
Showbiz

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει γενέθλια και ο γιος της ανέβασε την πιο τρυφερή φωτό!

Γενέθλια έχει σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη και φυσικά από το πρωί δέχεται στα social media βροχή τις ευχές. 

Εκείνες που για την ίδια όμως είναι πιο σημαντικές είναι σίγουρα των αγαπημένων της προσώπων, ειδικά των γιων της που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Πάριο.

Ο Μιχαήλ και ο Νικόλας είναι οι μεγάλες της αδυναμίες και παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει επιλέξει να ζει από το 2013 μόνιμα στην Πάρο, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, έχουν καθημερινή επικοινωνία.

Πόσο μάλλον σήμερα που είναι μέρα γιορτινή για την ίδια και την οικογένειά της.

Ο μεγάλος της γιος, λοιπόν, ο Μιχαήλ, θέλησε να της ευχηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ανεβάζοντας μία φωτογραφία τους κοινή στην οποία απεικονίζεται και ο μικρότερος, ο Νικόλας σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο. Έγραψε μάλιστα και "Χρόνια πολλά μαμά" θέλοντας να της ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο για τα γενέθλιά της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει βρει τον προσωπικό της παράδεισο στην Πάρο. Η Σοφία Αλιμπέρτη η οποία μεσουρανούσε την εποχή της βιντεοκασέτας, τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρώσει την προσοχή της στον τομέα της εστίασης, λειτουργώντας τον δικό της χώρο, το café Amelie, στο λιμάνι της Νάουσας.

Το τελευταίο διάστημα δείχνει να απολαμβάνει τα social media και μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο νησί.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο γιος της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved