Showbiz

Αλέξανδρος - Αριάδνη Ρουβά: Τα παιδιά του Σάκη και της Κάτιας έγιναν viral - Δείτε γιατί

Gossip-tv Team

Σάκης Ρουβάς: Ανέβασε το νέο του βίντεο με πρωταγωνιστές τα παιδιά του.

Με αυτή την οικογένεια, τα media δεν θα πάψουν ποτέ να ασχολούνται! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μετρούν αρκετά χρόνια κοινής ζωής, μέσα από ένα δυνατό love story. Μπορεί ο γάμος τους να άργησε μερικά χρόνια, ωστόσο το ζευγάρι ενώθηκε με μια λαμπερή τελετή η οποία για αρκετές ημέρες απασχόλησε τα δημοσιογραφικά Μέσα.

Η προσωπική τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των παιδιών τους. Ο Σάκης και η Κάτια έχουν μια πολύτεκνη οικογένεια, ενώ δεν χάνουν στιγμή να καμαρώνουν τα παιδιά τους, ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες στα social media.

Τηλεοπτικά, ο Σάκης και φέτος, βρέθηκε στο Voice και στη θέση του coach, μια θέση η οποία του ταιριάζει αρκετά, καθώς τα τελευταία χρόνια, η συνεργασία του με την παραγωγή του σόου, είναι κάτι παραπάνω από πετυχημένη.

Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο βρέθηκαν ο Αλέξανδρος Ρουβάς μαζί με την αδερφή του, Αριάδνη. Ερμηνεύοντας το πρώτο τους ντουέτο, τα παιδιά του Σάκη και της Κάτιας έγιναν viral στο instagram, μέσα από ένα τρυφερό βίντεο που ανέβασε ο κορυφαίος Έλληνας σταρ.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved