Άκης Πετρετζίκης: Έχει γενέθλια και η ανάρτησή του έγινε viral! Πόσο χρονών γίνεται;
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Έχει γενέθλια και η ανάρτησή του έγινε viral! Πόσο χρονών γίνεται;

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής του βιώνει ο Άκης Πετρετζίκης.

Δημιουργικός, χαρούμενος και πάντα με τις πιο γευστικές προτάσεις.

Ο διάσημος και επιτυχημένος σεφ σήμερα (4-03) γιορτάζει τα γενέθλιά του και φέτος θα είναι τα πιο όμορφα αφού ως μελλοντικός μπαμπάς έχει στραμμένο το βλέμμα του στην εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Ο Άκης Πετρετζικης ανέβασε μία φωτογραφία του στα stories του Instagram στην οποία κάνει γνωστό στους followers του πως έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Χρόνια μου πολλά… σήμερα 37… έχω γενέθλια ίδια μέρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη… να μας χαίρεστε» έγραψε στην ανάρτησή του ο γνωστός σεφ κι έγινε viral.

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Άκη Πετρετζίκη ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο.

Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τα ευχάριστα! Το ζευγάρι κατάφερε να κρύψει τη σχέση του κάτι που επιθυμούσαν και οι δυο, ενώ δεν ήθελαν καθόλου να μαθευτεί η εγκυμοσύνη, ειδικά του πρώτους μήνες, δεν το ανέφεραν ούτε στους πιο κοντινούς του ανθρώπους.

Ο ίδιος δέχεται ήδη ευχές από τους ακόλουθούς του στα social media που έμαθαν πως θα γίνει πατέρας και του εύχονται να είναι γερό το μωράκι ενώ υποστηρίζουν πως θα γίνει ο καλύτερος μπαμπάς!

Δες την ανάρτησή του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved