Γιώργος Λιανός: Η τρομερή αποκάλυψη για τον τοκετό της γυναίκας του που δεν γνωρίζαμε
Showbiz

Γιώργος Λιανός: Η τρομερή αποκάλυψη για τον τοκετό της γυναίκας του που δεν γνωρίζαμε

Λίγο πριν αποχωρήσει για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Λιανός μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών που βρέθηκαν εκεί.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης “Survivor” έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την γέννηση της κορούλας τους με την Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα για να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του και στον ερχομό του τέταρτου παιδιού του κι έτσι τον βλέπαμε να βγαίνει μέσω Skype στα Συμβούλια του ριάλιτι.

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν αναχωρήσει για τον μακρινό Άγιο Δομίνικο μίλησε στις κάμερες που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να του αποσπάσουν έστω και μια δήλωση.

Ο παρουσιαστής ευδιάθετος μίλησε και αποκάλυψε κάτι το οποίο δεν γνωρίζαμε έως τώρα για τον τοκετό της γυναίκας του: ««Μου μοιάζει. Δεν ήμουν στον τοκετό. Δεν τον πρόλαβα. Χτύπησε το τηλέφωνο και μπήκα στο αεροπλάνο. Ήξερα ότι έχει γεννηθεί το παιδάκι και ότι είναι μια χαρά στην υγεία του. Πρώτα είδα την κόρη μου ιντερνετικά. Είχε γεννηθεί όταν έφτασα. Το ξέραμε ότι κάπως έτσι θα γινόταν. Θα βλέπω την κόρη μου με βιντεάκια, τι να κάνουμε; Τα σκήπτρα κρατάει ο Βασίλης Σπανούλης».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved