Γιώργος Μαζωνάκης: Έκπληξη γενεθλίων για τον τραγουδιστή από τους συνεργάτες του!
Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: Έκπληξη γενεθλίων για τον τραγουδιστή από τους συνεργάτες του!

Έκπληξη γενεθλίων για τον Γιώργο Μαζωνάκη στην πρόβα τζενεράλε της 1ης Πράξης του «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ»!

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης μας προσκαλεί να ενώσουμε τη φωνή μας με το μέσα μας σε 3 live streaming συναυλίες με γενικό τίτλο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ».

Η 1η live streaming συναυλία με τίτλο «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.» θα γίνει σήμερα, την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας, στο Tudor Hall του King George και θα είναι μία γενέθλια συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη.

Χθες, ανήμερα των γενεθλίων του Γιώργου Μαζωνάκη, στο πλαίσιο της πρόβας τζενεράλε για την 1η Πράξη, την 1η live streaming συναυλία, η οποία θα μεταδοθεί σήμερα ζωντανά στις 21:00 κατά τη διάρκεια της πρόβας, οι μουσικοί άρχισαν να παίζουν το τραγούδι των γενεθλίων και όλοι μαζί, του έκαναν έκπληξη με μία ανατρεπτική τούρτα από το Δημήτρη Μακρυνιώτη, ένα γαλακτομπούρεκο, το οποίο είναι παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που είχε πάνω το όνομα Γεώργιος και το λογότυπο του!

Ο Γιώργος δημοσίευσε ένα βίντεο από την έκπληξη και έγραψε: "Γενέθλια έκπληξις από τους συνεργάτες μου!
Σήμερα στα γενέθλιά μου, γιορτάζω και ξαναγεννιέμαι! Σας ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές και για την αστείρευτη αγάπη σας! Υπόσχομαι να σας το ανταποδώσω πολλαπλάσια!".

Δείτε το βίντεο από την έκπληξη γενεθλίων στον Μαζωνάκη!

https://www.instagram.com/p/CMAX6_JD0w4
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved