Ποιος να την αναγνωρίσει με μάσκα, γυαλιά και κουκούλα στη νέα εμφάνιση με το νεογέννητο μωρό της;
Showbiz

Ποιος να την αναγνωρίσει με μάσκα, γυαλιά και κουκούλα στη νέα εμφάνιση με το νεογέννητο μωρό της;

Τζένη Μπαλατσινού: Οι φωτογραφίες από τη νέα ζωή της παρουσιάστριας

Μπορεί η πιο όμορφη στιγμή της προσωπική της ζωής, να συνέπεσε με τον κορονοϊό, ωστόσο η Τζένη Μπαλατσινού, απολαμβάνει τις μεγάλες της αλλαγές τις οποίες και έχει επιλέξει να μοιράζεται με ελάχιστα πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον.

Μερικούς μήνες πριν, η είδηση της εγκυμοσύνης της, έσκασε σαν βόμβα στα media. Η Τζένη Μπαλατσινού, ολοκλήρωσε την προσωπική της ευτυχία δίπλα στον Βασίλη Κικίλια, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Η παρουσιάστρια και ο Υπουργός Υγείας, από την αρχή της κοινής τους ζωής, απέφευγαν τις φωτογραφίες στα social media, οι οποίες και σχετίζοντας με την καθημερινότητά τους.

Έτσι και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα προσεκτικό στις δηλώσεις του που είχαν να κάνουν με την προσωπική του ζωή, αλλά και τον ερχομό του μωρού. Η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα καθημερινότητα με το μωρό της.

Αυτή τη φορά, ο φακός του gossip-tv απαθανάτισε την παρουσιάστρια στο κέντρο της Αθήνας. Κουκουλωμένη για να προστατευτεί από το κρύο και τον covid -19 η Τζένη απόλαυσε τη νέα της έξοδο με τον γιο της.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved