Εύη Ιωαννίδου: Αχώριστη με το αμόρε της! Αυτή είναι η νέα φωτό με τον σύντροφό της
Showbiz

Εύη Ιωαννίδου: Αχώριστη με το αμόρε της! Αυτή είναι η νέα φωτό με τον σύντροφό της

Εύη Ιωαννίδου: Η επιστροφή στην Ελλάδα και η νέα της καθημερινότητα...

Την γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια, μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Στη συνέχεια μπορεί να έλειψε για αρκετό διάστημα στο εξωτερικό, ωστόσο επέστρεψε ανανεωμένη στα πάτρια εδάφη, όπου και γνώρισε το νέο της αμόρε.

Η Εύη Ιωαννίδου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Το γνωστό μοντέλο, εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι με τον Ίνο Φάις, ο οποίος είναι γιος της Μαρίας Καλάβρια.

«Είναι με τον γιο μου. Είναι εξαιρετικό κορίτσι. Πολύ καλό και ευγενικό. Φαίνεται πως είναι από καλή οικογένεια και ευτυχώς βάζει σε πρόγραμμα και τον γιο μου. Οπότε χαίρομαι πάρα πολύ. Ο γιος μου είναι σεμνός και για να φτάσει στο σημείο να βγάλει φωτογραφία σημαίνει πως αρέσει πάρα πολύ η Εύη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, η Μαρία Καλάβρια, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική ζωή του γιου της.

Ο Ίνο και η Εύη αποκάλυψαν τον έρωτά τους, μέσα από τα πρώτα τρυφερά insta stories στο instagram. Μάλιστα το ζευγάρι περνά τον περισσότερο χρόνο της ημέρας μαζί, όπου και ποζάρει συχνά στο φωτογραφικό φακό, ανεβάζοντας νέες φωτογραφίες.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved