House of Fame: Κι όμως, η Πέννυ Μπαλτατζή έχει σωσία και είναι πρώην παίκτρια του Bachelor
Showbiz

House of Fame: Κι όμως, η Πέννυ Μπαλτατζή έχει σωσία και είναι πρώην παίκτρια του Bachelor

House of Fame: Τις είδαμε δίπλα δίπλα και παραλίγο να τις μπερδέψουμε

Tα ταλέντα που κέρδισαν την είσοδό τους στο House of Fame La Academia θα πρέπει κάθε εβδομάδα να παρουσιάζουν την πρόοδό τους στο live concert της Παρασκευής με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα και τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο στην κριτική επιτροπή.

Οι σπουδαστές θα ερμηνεύουν το τραγούδι τους ενώ γνωστοί καλλιτέχνες θα εμφανίζονται και θα τραγουδούν μαζί τους σε ντουέτα – έκπληξη. Οι κριτές και κυρίως οι τηλεθεατές θα αποφασίζουν για τις καλύτερες ερμηνείες. Στο τέλος του live concert η κριτική επιτροπή θα αναδεικνύει τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση για το επόμενο live ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους μία εβδομάδα για να ψηφίσουν τον τραγουδιστή που θέλουν να παραμείνει στο House of Fame La Academia.

Φυσικά έχει προηγηθεί μια εβδομάδα γεμάτη μαθήματα και εντατικές πρόβες. Ανάμεσα στους καθηγητές της μουσικής Ακαδημίας και η Πέννυ Μπαλτατζή. Οι χρήστες των social media έσπευσαν να μάθουν περισσότερα για τη ζωή της, ενώ κάποιοι αμέσως εντόπιζαν την απίστευτη ομοιότητά της με παίκτρια του Bachelor.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved