Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης παντρεύονται – Η πιο ρομαντική γωνιά του σπιτιού τους
Showbiz

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης παντρεύονται – Η πιο ρομαντική γωνιά του σπιτιού τους

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την απολαμβάνουμε στο πλευρό της Αντελίνας και του Χάρη και για εκείνη είναι ίσως η πιο σημαντική χρονιά αφού πρόσφατα ανακοίνωσε πως παντρεύεται!

Ο λόγος για την Μαρία Αντωνά και τον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη!

Το ζευγάρι ήδη συγκατοικεί και η επόμενη επίσημη κίνηση έχει γίνει.

Το χαρμόσυνο νέο αποκάλυψε η ίδια μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή Happy Day: «Έχει γίνει μία επίσημη πρόταση από τον σύντροφό μου αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο να σου πω, μια ημερομηνία ή κάτι άλλο γιατί τα πράγματα είναι λίγο ρευστά λόγω του κορονοϊού.

Σίγουρα κάποια στιγμή θα υπάρξει και προσκλητήριο. Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης. Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα κατάλαβα ότι είναι ένα παιδί που δεν μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις.

Είναι λίγο τρελός με αυτά. Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός».

Κάνοντας μια βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε γωνιές του σπιτιού της αλλά μια είναι η πιο απίθανη από όλες.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved