Showbiz

Γερασιμίδου: «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να λέει ποιος είναι «μέτριος» και ποιος είναι σπουδαίος»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα όσα έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. 

Σχολιάζοντας τη λέξη "μέτριος" που χρησιμοποιήθηκε εις βάρος του Σπύρου Μπιμπίλα, η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων:

«Μόνοι μας δεν μπορούμε να αυτοπροσδιοριστούμε. Κανένας δεν είναι υπεύθυνος ή ειδικός να πει ποιος έχει ταλέντο και ποιος δεν έχει. Ποιος είναι μέτριος και ποιος σπουδαίος και κορυφαίος. Αν κάνουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς τι να πούμε για τον Κατράκη και την Παξινού;

Και από ανθρώπους που μπορεί και να μην τους εκτιμάμε γιατί να τους δεχτούμε; Και μάλιστα όταν στρέφονται τα βέλη τους στο Σωματείο μας που υπάρχει από το ’17 και που μπορεί ο καθένας μας να είναι σε μια παράταξη και είναι υγιές να υπάρχει μια σύγκρουση, αλλά ό,τι κι αν είμαστε και να πιστεύουμε, αυτό που αποφασίζει ο κλάδος πρέπει να το σεβόμαστε και να είμαστε μαζί με τους αδικημένους».

Όσο για τη συνεργασία της στο παρελθόν με τον Στάθη Λιβαθινό ο οποίος βρέθηκε στο προσκήνιο της δημοσιότητας και παραιτήθηκε από καθηγητής του Εθνικού Θεάτρου λόγω του σάλου που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του και καταγγελίες φοιτητών που ανέφεραν κακές συμπεριφορές, η Ελένη Γερασιμίδου είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στη σχολή και τι έχει γίνει. Η απάντησή του πάντως δεν άναψε φωτιές και αυτό το θεωρώ καλή στάση. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει πει. Με τα παιδιά θα είμαι σίγουρα, κάτι θα γινόταν και θα τους πήγαινε πίσω…Εγώ δούλεψα μαζί του, μπορεί να μην τρελάθηκα με τον τρόπο του, αλλά δεν έχω να του καταλογίσω κάτι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved