Αθηνά Οικονομάκου: 10 φορές που μας άφησε άφωνες πριν γίνει 35 χρονών
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: 10 φορές που μας άφησε άφωνες πριν γίνει 35 χρονών

Φωτογραφίες της που δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της όπως αποκάλυψε πριν από περίπου δύο μήνες και όπως αντιλαμβάνεσαι αυτό είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα. Η όμορφη ηθοποιός είναι μία από τις celebrities που θα γίνουν μανούλες μέσα στο 2021 και ανυπομονούμε να τη δούμε να κρατά το μωράκι της.

Δεν ξέρουμε ακόμη αν ο μικρός Μάξιμος θα αποκτήσει έναν μικρό αδερφό ή μία αδερφούλα, η ηθοποιός όμως έχει πει πως θα ήθελε πολύ μια κόρη. Λες να της τη φέρει αυτή της η εγκυμοσύνη; Η Αθηνά διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μόλις πριν από μερικές μέρες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.

Σήμερα η ηθοποιός έχει τα γενέθλιά της και θα σβήσει 35 κεράκια στην τούρτα της. Η ίδια ανέβασε μια πολύ απρόσμενη και εξαιρετικά αστεία φωτογραφία θα λέγαμε, με την οποία ευχαρίστησε τους φανς της για όλες τις ευχές και τα μηνύματα. Η Αθηνά έχει παραπατήσει στη θάλασσα και την έχει πάρει σχεδόν το κύμα και το μόνο που βλέπουμε είναι τα πόδια της.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved