Χάρης Σώζος: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη για την ημέρα του τροχαίου
Showbiz

Χάρης Σώζος: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη για την ημέρα του τροχαίου

Σαράντα μέρες έχουν περάσει από την ημέρα εκείνη που ο Χάρης Σώζος είχε σοβαρό τροχαίο με την μηχανή του.

Ο Χάρης Σώζος, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά Άγριες Μέλισσες, κινούνταν με τη μοτοσυκλέτα του στην περιοχή του Παγκρατίου, όταν ένας απρόσεκτος οδηγός αυτοκινήτου πέρασε φανάρι που αναβόσβηνε πορτοκαλί, πετώντας στον αέρα τον ηθοποιό τη στιγμή της σύγκρουσης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα οπού και διαπιστώθηκε πως είχε 7 σπασμένα πλευρά, ενώ υπεβλήθη σε διπλό χειρουργείο.

Η κατάσταση όμως όπως ο ίδιος την περιέγραψε μέσα από ένα συγκλονιστικό κείμενο στην προσωπική του ζωή ήταν πολύ σοβαρή.

«Έκλεισα 40 ημέρες από τότε που συνέβη το ατύχημα με τη μηχανή, και μιας και πηγαίνω “όλο και καλύτερα”, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία «γελοιογραφία» που σκεφτόμουν στο κρεβάτι του νοσοκομείου και μου φαινόταν αστεία!
Υπάρχει ένα σκοτάδι, ένα κενό από τη στιγμή που τράκαρα, μέχρι να συνέλθω και να καταλάβω πού βρίσκομαι.
Σε αυτό το σκοτεινό, “Αμνησιακό” διάστημα, εγώ λέει βρέθηκα… στην πύλη του παραδείσου και εκεί, είδα έναν σεβάσμιο γέροντα καθισμένο σε μία καρέκλα. Απέναντί του ένα χαμηλό τραπεζάκι, με μία παλαιού τύπου τηλεόραση, να βλέπει φανατικά … τις «Άγριες Μέλισσες».
Γύρισε και με κοίταξε.
-Τι θες εσύ εδώ?!. Με ρώτησε.
-Ήρθα!. Του απάντησα.
-Γύρισε πίσω! Δεν έχεις τελειώσει ακόμα με τις «Αγριες Μέλισσες»!!! μου είπε.
Την στιγμή εκείνη βγήκα απ το σκοτάδι, συνήλθα νιώθοντας φρικτούς πόνους στα πλευρά μου, ξαπλωμένος στην άσφαλτο και από πάνω μου, κάποιοι να με ρωτούν το τηλέφωνο μου, το τηλέφωνο ανθρώπου που θα ήθελα να ειδοποιήσουν και οι τραυματιοφορείς να προσπαθούν να με βάλουν στο νοσοκομειακό..
ΥΓ…Ελπίζω να μην υπάρξει σύντομα η στιγμή που θα ξαναβρεθώ στην Πύλη του παραδείσου, και ελπίζω να μη μου πει ο Άγιος Πέτρος:
Βρέ καλώς τον!!! Πέρασε μέσα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved