Άγγελος Λάτσιος: Αποθεώνει τη μαμά του Ελένη Μενεγάκη και «ρίχνει» το instagram
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Αποθεώνει τη μαμά του Ελένη Μενεγάκη και «ρίχνει» το instagram

Αν υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός σ' αυτή την... πλάση τότε σίγουρα είναι αυτός ανάμεσα σε έναν γιο και στη μητέρα του. 

Και στην περίπτωση του Άγγελου Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη ισχύει στο 100% μιας και πρόκειται για τον μοναχογιό της παρουσιάστριας. Μπορεί η όμορφη παρουσιάστρια να μην ξεχωρίζει τα παιδιά της, όμως όταν πρόκειται για το πρώτο της παιδί και μάλιστα αγόρι, εκεί μάλλον αλλάζουν λίγο τα πράγματα.

Μάλιστα, τόσο ο Άγγελος όσο και η Ελένη Μενεγάκη το αποδεικνύουν κάθε φορά δημόσια όπως συνέβη προσφάτως όταν εκείνη έκανε μία ανάρτηση στην οποία είναι πραγματικά εκθαμβωτική.

Η παρουσιάστρια ποζάρει στο όμορφο σπίτι της στα Μελίσσια φορώντας μία κατακόκκινη μπλούζα και σχολιάζει: “Κόκκινο! Το τυχερό μου χρώμα! Ποιο είναι το δικό σας;”.

Φυσικά στην ερώτησή της τα μηνύματα έπεσαν... βροχή καθώς είναι πολλοί οι διαδικτυακοί της φίλοι που την παρακολουθούν και της εκφράζουν την αγάπη τους μέσα από το instagram. Μόνο που ένα σχόλιο ήταν εκείνο που ξεχώρισε ανάμεσα στα χιλιάδες και φυσικά ήταν του γιου της ο οποίος έγραψε στην ανάρτησή της “καλα νταξει.. γεια σας!”.

Με τέσσερις μόνο λέξεις, αποθέωσε την πανέμορφη μαμά του η οποία προφανώς και είναι το πρότυπο για εκείνο σε ό,τι αφορά τη γυναικεία ομορφιά.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη αλλά και την αποθέωση που δέχτηκε από τον γιο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved