Αυτή είναι η νέα τάση στα μαλλιά και την έχουν υιοθετήσει όλες οι παρουσιάστριες
Showbiz

Αυτή είναι η νέα τάση στα μαλλιά και την έχουν υιοθετήσει όλες οι παρουσιάστριες

Και όχι, αυτή τη φορά δεν είναι το καρέ! Μπορεί και τη φετινή σεζόν το καρέ είτε το κοντό είτε το μακρύ να είναι τάση, ωστόσο ένα παιχνίδισμα ακόμη και σε αυτό το μήκος, δίνει άλλο νόημα στα χτενίσματά μας.

Ποια είναι λοιπόν αυτή η νέα τάση που έχουν υιοθετήσει όλες οι παρουσιάστριες; Είναι τα λεπτά κοτσιδάκια στο μπροστά μέρος των μαλλιών μας.

Το είδαμε στο υπέροχο κεφάλι της Δανάης Μπάρκα και μας ξετρέλανε. Καθώς λοιπόν «χαζεύαμε» φωτογραφίες το είδαμε κι άλλου κι αλλού κι αλλού, οπότε ναι, είναι η νέα τάση και πρέπει να την δοκιμάσεις!

Μπορεί έως τώρα τα κοτσιδάκια τα είχαμε συνδέσει με παραλία και καλοκαίρι, όμως αν το κάνεις όπως εκείνες θα δεις ότι είναι all season!

Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν έκανε τα λεγόμενα baby braids στα μαλλιά της, ένα hairstyle που δοκίμασε και η Δούκισσα Νομικού πρόσφατα για την παρουσίαση της εκπομπής μεταμορφώσεων του ΣΚΑΪ «Super Makeover».

Ένα χτένισμα που ήδη στο εξωτερικό κάνει θραύση!

Η όμορφη Δανάη χώρισε τα μαλλιά της στη μέση κι ένα δεξιά και ένα αριστερά, το πρόσωπό της μεταμορφώθηκε αμέσως σε πιο girly και χαρούμενο!

Το ίδιο έκανε και η εντυπωσιακή Δούκισσα, αλλά η Hailey Bieber και η Bella Hadid. Αν έχεις ή κοντά ή μακριά μαλλιά, δοκίμασε το και θα χαίρεσαι να τα βλέπεις!

Πάρε ιδέες από τη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved