Λασκαράκη για καταγγελίες:«Μιλάμε για πολύ σοβαρά αδικήματα που σου κάνουν το στομάχι να σφίγγεται…»
Showbiz

Λασκαράκη για καταγγελίες:«Μιλάμε για πολύ σοβαρά αδικήματα που σου κάνουν το στομάχι να σφίγγεται…»

Η Βάσω Λασκαράκη δεν μίλησε μόνο σε συέντευξή της για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά σχολίασε και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο ThemaKriti.

Τι ήταν αυτό που είδες στον Λευτέρη Σουλτάτο και σκέφτηκες ότι θα ήθελες να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του;

Είναι ένας πολύ γοητευτικός άνθρωπος. Ο Λευτέρης έχει ένα χαρακτήρα πολύ καταιγιστικό. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής, πολύ ντόμπρος και ευθύς. Αυτό που σκέφτεται θα στο πει αμέσως, δε θα κρυφτεί, οπότε δε χρειάζεται δεύτερες σκέψεις. Αυτό για μένα ήταν το άλφα και το ωμέγα, ότι έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που έχει αυτά τα στοιχεία που δε σε κάνουν να ανησυχείς για το μέλλον. Είναι ένα στήριγμα. Πέρα από το ότι εμένα με γοητεύει σαν άντρας, όλα τα χαρακτηριστικά του χτίζουν έναν άντρα πολύ στιβαρό σαν χαρακτήρα, οπότε δε μου πέρασε καθόλου απαρατήρητος όταν άρχισα να τον γνωρίζω σιγά σιγά.

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε καθημερινά συναδέλφους σου να σπάνε τη σιωπή τους και να μιλάνε για κακοποίηση που έχουν δεχτεί είτε σωματικά είτε ψυχικά. Σίγουρα είχες ακούσει κι εσύ περιστατικά κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής σου καριέρας. Η “συγγνώμη” που εκφράζουν τώρα κάποιοι από τους θύτες πιστεύεις ότι βοηθάει τα θύματα;

Νομίζω πως σε τόσο σοβαρά αδικήματα ή σοβαρές καταστάσεις η συγγνώμη είναι ένα λιθαράκι στην πολλή αρχή για να ξεκινήσει κάπως να παίρνει μορφή η δικαιοσύνη. Όχι δεν νομίζω ότι είναι αρκετό το συγγνώμη, είναι η αρχή σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή. Δε μιλάμε για απλά πράγματα, μιλάμε για πολύ σοβαρά αδικήματα που σου κάνουν το στομάχι να σφίγγεται και να λες δε θέλω να ακούσω άλλο. Σαφώς δεν μπορούν να μπούνε όλα στο ίδιο καζάνι όμως και μια συγγνώμη δεν μπορεί να είναι ποτέ αρκετή.

Όσον αφορά στις ευθύνες της κυβέρνησης, βλέπουμε πολλούς συναδέλφους σου να ζητούν την παραίτηση της Υπουργού και διεκδικούν την ανάληψη ευθυνών. Ποια είναι η θέση σου πάνω σε αυτό το ζήτημα;

Προφανώς κάποιος πρέπει να αναλάβει μια ευθύνη. Δε μπορούμε να κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Δε μπορούμε να κάνουμε σαν να μην συμβαίνει. Σίγουρα δεν είναι ο κάθε άνθρωπος κατάλληλος για να γίνεται δικαστής αυθαίρετα, όμως ότι μπορεί να κάνει ο καθένας από τη δική του θέση καλό είναι να το κάνει και να μην επαναπαύεται στη θεσούλα του με στυλ ότι «εγώ δεν είδα, δεν ξέρω, δε με αφορά». Έχουμε παιδιά που θα μεγαλώσουν σε αυτό τον κόσμο και μπορεί να κληθούμε κι εμείς ως γονείς να αντιμετωπίσουμε πολύ άσχημες καταστάσεις. Αφού δε μπορούμε να είμαστε κριτές ή δικαστές και να πάρουμε τη δικαιοσύνη στα χέρια μας όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, τουλάχιστον να βοηθήσουμε ώστε η δικαιοσύνη να έρθει όσο πιο νωρίς κι όσο πιο αμερόληπτα γίνεται. Όπως μπορεί ο καθένας, όχι πάντως να κάτσουμε όμορφα και τακτοποιημένα στη θέση μας.

Έχεις αρνηθεί συνεργασίες με το φόβο ότι μπορεί να σε κάνει κάποιος να αισθανθείς άβολα ή να σε δυσκολέψει στη δουλειά σου;

Ναι έχω αρνηθεί συνεργασία. Έχω αρνηθεί επειδή πράγματα που είχα ακούσει με έκαναν να αισθάνομαι φοβερή ανασφάλεια για το αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω και να διαχειριστώ τις καταστάσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved