Ημέρα της Γυναίκας: Η φωτό της Οικονομάκου από την εγκυμοσύνη και το δυνατό μήνυμα
Showbiz

Ημέρα της Γυναίκας: Η φωτό της Οικονομάκου από την εγκυμοσύνη και το δυνατό μήνυμα

Ημέρα της Γυναίκας: Η Αθηνά Οικονομάκου σε μια διαφορετική ανάρτηση

Βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής εδώ και αρκετά χρόνια, αφού τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της σε σειρές, όταν εκείνη βρισκόταν σε νεαρή ηλικία.

Η Αθηνά Οικονομάκου την τελευταία δεκαετία έχει δει τη ζωή της να αλλάζει ριζικά προς το καλύτερο. Η ηθοποιός έχει έναν από τους πιο πετυχημένους λογαριασμούς στο instagram.

Με αφορμή την γιορτή της Γυναίκας, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μία φωτό από την πρώτη της εγκυμοσύνη, στέλνοντας παράλληλα το δικό της δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

«..3 χρόνια πρίν έγκυος στον Μαξιμακο μου.Η γυναίκα είναι πλάσμα ιερό που αξίζει σεβασμό...τόσοι πολλοί ρόλοι..σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, ερωμένη, κόρη ,αδερφή, φίλη...είμαστε σπάνιες και αξίζουμε πολλά, μην το ξεχνάτε κορίτσια. Κι εσείς οι άντρες να μας αγαπάτε και να μας φροντίζετε και να μας τιμάτε γιατί αυτό πάνω απ´όλα τιμάει εσας τους ίδιους! Το πιό σημαντικό όλων ομως είναι να σεβόμαστε εμείς οι ίδιες τον εαυτό μας και να στηρίζουμε η μια την άλλη! Χρόνια μας πολλά», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved