Survivor: Αυτά αποκάλυψε ο Μακρόπουλος στους παίκτες όταν μπήκε στο ριάλιτι
Showbiz

Survivor: Αυτά αποκάλυψε ο Μακρόπουλος στους παίκτες όταν μπήκε στο ριάλιτι

Survivor: Ο Δημήτρης Μακρόπουλος μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί να βγήκε γρήγορα εκτός Survivor 4, ωστόσο ο ίδιος δείχνει αρκετά ενθουσιασμένος με όσα βίωσε στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Ο Δημήτρης Μακρόπουλος, έδωσε τη νέα του συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην πρώτη γνωριμία που είχε με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι και ήθελαν να μάθουν πολλά για τον "έξω κόσμο.

- Πώς ήταν η εμπειρία;

«Φοβερή! Ήταν κάτι που δεν έχω ξαναζήσει. Το μεγάλο μάθημα που πήρα, αφορά κομμάτι των παροχών. Υπάρχουν πράγματα που
δεν τα εκτιμούμε, θεωρούμε ότι είναι δεδομένα, και εκεί ξαφνικά βιώνεις την άλλη πλευρά».

- Το διάστημα που μείνατε εκεί, ήσασταν σε κατάσταση εκτάκτου
ανάγκης;

Όχι, γελούσαμε πάρα πολύ με αυτό που έλεγε ο φίλος μου ο Ντάφυ (σ.σ.: Τριαντάφυλλος). Του έκανα και εγώ πλάκες με τα τραγούδια του, αντίστοιχα. Δεν ήμουν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ήμουν τρισευτυχισμένος».

- Γιατί;

«Γιατί πραγματικά είναι κάτι μοναδικό. Ήταν η απόλυτη περιπέτεια. Κάθε μέρα ξυπνούσα και έλεγα "πάμε να ζήσουμε την επόμενη περιπέτεια"».

- Όταν μπήκατε στο παιχνίδι, έπεσαν όλοι πάνω σας να τουςπείτε τι γίνεται έξω;

«Βεβαίως, ωστόσο δεν τους είπα. Φαίνεται παράδοξο και ξέρω ότι μου έχει χρεωθεί, παρ' όλα αυτά, επειδή είμαι άνθρωπος των κανόνων, δεν το έκανα. Δεν συζήτησα ποτέ μαζί τους για το τι γίνεται έξω. Για το μόνο που μίλησα, ήταν για κάποια πράγματα της επικαιρότητας, όπως για το Καπιτώλιο και το θέμα της Μπεκατώρου».


- Από ποιους δεχτήκατε τις μεγαλύτερες πιέσεις;

«Από τον Αλέξη και τον Τζέιμς. Για να πω την αλήθεια, όμως, όλοι ήθελαν να μάθουν και είναι φυσιολογικό αυτό».


- Είστε από αυτούς ότι δεν ήθελαν να βγει η Σαλαγκούδη από το παιχνίδι...

«Θεώρησα λίγο άστοχο αυτό που της χρέωσαν από την ομάδα. Σίγουρα δεν είναι μια καλή παίκτρια και δεν ξέρω και πως ήταν στη συμβίωση,
για να το λένε όλοι, προυπήρχαν κάποια προβλήματα ωστόσο, δεν μου άρεσε καθόλου η προσέγγιση που έγινε με το θέμα της οικογένειας της. Δεν ξέρω πώς έγινε γιατί δεν ήμουν εκεί, αλλά έστω και μια αναφορά να έγινε για εμένα είναι λάθος.

Τότε θα μπορούσαμε να πούμε, ότι ο Καλίδης και ο Τριαντάφυλλος έχουν πίσω τις δισκογραφικές και τους ξέρουν όλοι. Οπότε, τι κάνουμε εμείς εκεί;


Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved