Ελληνικό #Metoo: Έλληνες ηθοποιοί: «Για να φέρουμε στο φως ό,τι ήταν στο σκοτάδι»
Showbiz

Ελληνικό #Metoo: Έλληνες ηθοποιοί: «Για να φέρουμε στο φως ό,τι ήταν στο σκοτάδι»

Ελληνικό #Metoo: Δείτε το νέο βίντεο που ετοίμασαν κάποιοι από τους Έλληνες ηθοποιούς.

Σε νέο βίντεο προχώρησαν κάποιοι από τους Έλληνες ηθοποιούς για να επικοινωνήσουν το κίνημα #eimasteoloimazi και #Metoo.

Σκοπός του βίντεο και του κινήματος είναι να καταφέρουν να σταματήσει ο εκφοβισμός και η οποιαδήποτε μορφή βίας συμβαίνει στο χώρο της υποκριτικής, του θεάτρου και όχι μόνο.

Ο Μάριος Αθανασίου, ο Πέτρος Λαγούτης, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιώργος Χρανιώτης και άλλοι πολλοί πρωταγωνιστούν στο εν λόγω βίντεο και στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Συγκεκριμένα λένε: «Για να φέρουμε στο φως …ό,τι μέχρι τώρα ήταν στο σκοτάδι. Για να σταματήσουμε κάθε εκφοβισμό. Για καμία κατάχρηση εξουσίας. Για να σταματήσει η υποτίμηση. Για να πάρουμε θέση. Για την αλλαγή του κώδικα δεοντολογίας. Για να μην υπάρξει συνέχεια. Για κανένα θύμα φιμωμένο. Για να μη φοβάσαι να μιλήσεις. Για να μην είσαι μόνος. Για να μην υπάρξουν άλλα θύματα. Για να μην είσαι μόνη. Για να δώσουμε στο όχι τη δύναμή του. Για να βάλουμε όρια. Για ένα θέατρο με σεβασμό. Για μια κοινωνία με σεβασμό. Για να νοιώθουμε ελεύθεροι. Για μια κοινωνία καθαρή. Για ένα διαφορετικό αύριο. Για τη νέα γενιά…τα παιδιά μας. Για να επιστρέψουν τα χαμόγελα. Για να υποστηρίξουμε. Για να προχωρήσουμε μπροστά. Για ένα πολιτισμό φωτεινό. Για ένα κόσμο του «εμείς» και όχι του «εγώ». Για εσένα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved