Γιώργος Κωνσταντίνου: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή
Showbiz

Γιώργος Κωνσταντίνου: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω.

Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη μητέρα του, τα δύσκολα χρόνια της Κατοχής αλλά αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή που έχει μείνει «μυστική»!

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ανέφερε αρχικά: «Οι γονείς μου ήταν πρωταγωνιστές της οπερέτας. Τον πατέρα μου δεν τον έζησα. Ο πατέρας μου δεν είχε παντρευτεί την μητέρα μου και η μητέρα μου το έφερνε βαρέως ότι εγώ ήμουν ένα εξώγαμο παιδί. Η μητέρα μου χρόνια μετά, ζήτησε να παντρευτούν… «Για να συνεχίσει να σε βοηθάει ο γιος μου θα με παντρευτείς του είπε» και παντρεύτηκαν εκείνη στα 60 και εκείνος στα 70 και μετά χώρισαν. Ο πατέρας μου ήταν τενόρος και η μητέρα μου πριμαντόνα.»!

Όσο για τα παιδικά του χρόνια μετά την κατοχή: «ήταν δύσκολα δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε. Mετά το 1948 αρχίσαμε να κυκλοφορούμε. Η ανάγκη για επιβίωση δεν μας άφησε να κάνουμε όνειρα. Ήμουν στο σπίτι με τη γιαγιά που ήταν αυταρχική και υπήρχε ένα κλίμα τρόμου. Από εκεί σέρνω κάποια κατάλοιπα»!

Για την προσωπική του ζωή, υπογράμμισε: « Είχα μια απέχθεια στο σκάλισμα της προσωπικής ζωής. Απέκλεισα την προσωπική μου ζωή από τη δημοσιότητα…»!

Και όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου του είπε: « Έχουμε μάθει μόνο για τη σχέση σας με την Έλενα Ναθαναήλ γιατί εκείνη το είπε», ο ηθοποιός τόνισε: «Ο έρωτας δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Πέρασα ελαφρά από αυτή την ιστορία. Με τα παιδιά μου είμαι φιλαράκια. Με την κόρη μου έχουμε παίξει και μαζί. Η κόρη μου θέλει με τα δικά της όπλα να πολεμήσει. Προσπαθούμε να απελευθερωθούμε ο ένας από τον άλλο…»!

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved